Află esenţialul despre zodia lui înainte să ajungeţi în pat

Ziarul Atac, 27 iunie 2013, Ora 12:06

  • print
  • |
afla-esentialul-despre-zodia-lui-inainte-sa-ajungeti-in-pat-32026-1.jpg

Fiecare bărbat ascunde un secret mai mult sau mai puţin "murdar" pe care trebuie să-l ştii înainte să ajungi în patul lui. Vezi despre ce e vorba în cazul fiecărei zodii!

Berbec

Înainte să ajungi în patul Berbecului, trebuie să ştii că nu vei sta mult acolo. Bărbaţii din aceste zodii se plictisesc foarte repede şi schimbă femeile "ca pe şosete". Nu există femeia care să fie atât de specială încât să păstreze interesul unui Berbec mai mult de trei luni. Dacă îţi doreşti o relaţie de lungă durată nu ceda avansurilor lui.

Taur

Dacă sexul este foarte important pentru tine şi ai nevoie de un amant foarte priceput, să ştii că Taurul nu excelează la acest capitol. Este un amant leneş, care lasă partenera să facă totul în pat şi nu numai. Şi în relaţia de cuplu vei observa că nu prea se implică şi nu e vorba că nu ar fi interesat, ci pur şi simplu e mai leneş de felul lui. Dacă ai nevoie de multă atenţie din partea iubitului, mai bine nu face pasul următor în relaţie.

Gemeni

Înainte să faci un pas important în relaţia cu nativul din Gemeni, ar trebui să ştii că este un mare cuceritor. De obicei este un bărbat fidel şi nu îşi complică viaţa cu aventuri pasagere, însă îi place să flirteze şi de multe ori flirturile lui sunt chiar neruşinate. Dacă eşti geloasă, să ştii că nu este partenerul perfect pentru tine şi ar fi mai bine să cauţi pe un iubit mai rezervat, de exemplu un Capricorn sau un Rac.

Rac

Racul este un copil mare, ce necesită multă atenţie din partea iubitei. Poate că nu îţi vei da seama după primele nopţi împreună, dar în scurt timp vei observa că este un amant egoist, care se gândeşte în primul rând la plăcerea lui. La fel se comportă şi în relaţia de cuplu. În scurt timp iubita lui devine mama lui şi va avea "datoria" de a-i găti, a-i face curat, a-i reaminti lucruri importante, etc.

Leu

Înainte să ajungi în pat cu el, trebuie să ştii că toţi prietenii lui vor afla cum a fost. Leul este foarte lăudăros şi orgolios şi îi place să ştie toată lumea cât de bun e în pat şi ce succes are la femei. Aşa că să nu te mire dacă prietenii lui vor afla tot ce s-a întâmplat între voi în dormitor. Iar dacă Leul tău se simte prost în ziua aia şi are nevoie să se simtă admirat, este posibil să şi muntă puţin ca să se pună într-o lumină bună.

Fecioară

Nu face acest pas important în relaţia cu Fecioara dacă nu eşti o femeie foarte răbdătoare. Nativii acestei zodii sunt persoane tipicare şi "mofturoase", foarte atente la detalii. Să nu te mire dacă se opreşte când ţi-e lumea mai dragă ca să aranjeze puţin colţul cearşafului... Sau dacă îţi atrage atenţia să gemi mai ăncet ca să nu audă vecinii.

Balanţă

Bărbatul Balanţă este un artist şi un boem, iar în materie de sex are gusturi destul de rafinate. Dacă nu cunoaşte Kama Sutra pe de rost, atunci sigur are o experienţă bogată şi a încercat tot felul de tehnici sexuale picante şi ciudate. Deci dacă nu eşti gata să încerci tot felul de tehnici, pe care unii le pot considera chiar perversiuni, atunci înseamnă că nu ar trebui să ajungi în patul Balanţei.

Scorpion

Scorpionul este unul din cei mai buni amanţi ai zodiacului, aşa că eşti o norocoasă. Atâta doar că are un libido mult mai dezvoltat decât al altor zodii, aşa că, dacă ajungi în patul lui, pregăteşte-te să ţii pasul cu el. El e în stare să continue toată noaptea, iar dimineaţa să o ia de la capăt. Cel puţin în primele luni de relaţie, când pasiunea e mare, fii gata pentru un adevărat maraton sexual.

Săgetător

Înainte să ajungi în patul lui trebuie să ştii că o să-i îndeplineşti toate fanteziile, fără vreo şansă de a le vedea împlinite pe ale tale. Săgetătorul este un mare egoist, mai ales în pat. Orice i-ai propune i se pare deplasat, în timp ce fanteziile lui îi par o nimica toată. Acest bărbat pare să poarte "ochelari de cal" când vine vorba de sex şi nu vede decât înainte.

Capricon

Dacă aţi ajuns la acest pas important al relaţiei, înseamnă că eşti foarte importantă pentru el şi are planuri mari cu tine. Capricornul este foarte ruşinos, complexat şi tot timpul se teme că nu va fi la înălţimea aşteptărilor. Aşa că sexul este un subiect tabu pentru el în relaţiile noi. Mai întâi trebuie să te cunoască, să capete încredere în tine. Ai grijă să fii drăguţă cu el şi, orice ar fi, să nu-i critici performanţele.

Vărsător

Înainte să ajungi cu el în pat, trebuie să fii conştientă că... nu vei fi singura. Fidelitatea nu este punctul lui forte, indiferent de declaraţiile înfocate pe care le face în primele luni de relaţie. Se plictiseşte foarte repede şi are nevoie tot timpul de o nouă aventură, iar aventurile sexuale sunt preferatele lui şi cele mai la îndemână pentru a-şi condimenta viaţa.

Peşti

Bărbatul din Peşti este destul de sensibil şi complexat, iar sexul, deşi îi place foarte mult, îl sperie când e vorba de o relaţie nouă. Chiar dacă se controlează bine şi pare sigur pe el, trebuie să ştii că la prima voastră partidă de sex este foarte emoţionat şi se teme că nu va fi aşa cum te aştepţi. Ai grijă să fii cât mai blândă cu el.

sursa: Unica

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou