Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 11-17 martie

Ziarul Atac, 11 martie 2013, Ora 18:35

  • print
  • |
ce-au-pregatit-astrele-pentru-saptamana-11-17-martie-29775-1.jpg

Săptămâna 11-17 martie va fi destul de uşoară şi frumoasă pentru toate zodiile, cu unele mici excepţii. Să vedem cine se bucură din plin de prima săptămână de primăvară veritabilă!

Berbec

Dacă plănuiai să te bucuri pe îndelete de venirea primăverii, să ştii că tu eşti una din zodiile ghinioniste, care săptămâna aceasta au parte de foarte puţin timp liber. O să apară nişte probleme personale care necesită toată atenţia ta şi nu prea te lasă să te concentrezi pe altceva. O să ai nevoie de o gândire logică şi capacitate de a lua decizii rapid.

Taur

Pentru Tauri este o săptămână bună. Chiar dacă vei fi destul de solicitată pe plan profesional, o să vezi că se găseşte destul timp şi pentru tine. Săptămâna aceasta te concentrezi pe nevoile tale şi găseşti în sfârşit ocazia să-ţi oferi mici bucurii. Chiar dacă ai şi alte obligaţii, nu trebuie să te simţi vinovată pentru că, dacă vrei să-i faci fericiţi pe cei din jur, trebuie mai întâi să fii tu fericită şi relaxată.

Gemeni

Starea ta de spirit este foarte bună şi asta e tot ce contează. Nu va fi cea mai bună săptămână a ta, dar eşti atât de veselă şi optimistă, că nimic nu te poate „atinge" cu adevărat. Daci faţă şi provocărilor de la serviciu, şi micilor ghinioane de zi cu zi, ba chiar şi câtorva veşti proaste legate de rudele apropiate. Chiar şi aşa, tu te consideri liniştită şi fericită. Şi foarte bine faci!

Rac

Te aşteaptă câteva zile mai pline pe la mijlocul săptămânii, dar nu trebuie să te laşi doborâtă de griji. Te sfătuim să ieşi la o scurtă plimbare de câte ori simţi că nu mai poţi. Vremea de afară te va înveseli, mai ales că tu eşti în general una din zodiile meteodependente. De vineri înainte devii mai relaxată şi zâmbeşti mai des, chiar şi fără motiv.

Leu

Regele zodiacului îşi cam pierde din exuberanţă săptămâna aceasta. E primăvară, e mai cald, toate îţi merg bine şi totuşi, parcă nu te simţi în cea mai bună formă. Probabil e doar faimoasa astenie de primăvară, aşa că nu trebuie să-ţi faci griji. Cel mai tare te va enerva faptul că trebuie să dai explicaţii despre starea ta nu tocmai bună.

Fecioară

Pentru tine este o săptămână frumoasă, uşoară şi relaxantă. Poate din cauza primăverii, poate din alte motive, reuşeşti să te relaxezi un pic şi nu mai eşti tot timpul aşa de încordată, anxioasă şi cu garda sus cum eşti de obicei. Această schimbare le prinde bine şi celor din jur, îţi prinde bine şi ţie, dar nu este una permanentă. Revii în scurt timp la firea ta.

Balanţă

Pentru Balanţe săptămâna decurge mai anevoios fiindcă este plină de decizii. Nu că ar fi ceva de viaţă şi de moarte, dar pentru tine e greu în general să iei hotărâri, iar în această perioadă, când căldura primăverii te cam amorţeşe, îţi e şi mai greu să gândeşti. Pe de altă parte, eşti mai relaxata un pic ca de obicei, iar asta nu îţi poate face decât bine.

Scorpion

Lucrurile ar putea merge şi mai bine, dar l-ai mânia pe Dumnezeu dacă te-ai plânge săptămâna asta. Ai putere de muncă, deşi nu ai prea multe de făcut, ai parte de suprize plăcute în viaţa de cuplu, eşti sănătoasă, eşti energică şi toate îţi merg bine. Ceva te nemulţumeşte la serviciu, dar nu e momentul să faci acum schimbări în carieră.

Săgetător

Săptămâna ta începe foarte bine, dar se termină destul de prost. Dacă primele zile lucrătoare sunt uşoare şi pline de momente relaxante, de vineri înainte se adună problemele şi la serviciu, dar şi acasă, unde ai de dus muncă de lămurire cu cineva drag pentru a-ţi putea pune planurile în aplicare. Oricum, trebuie să te aştepţi la ceva piedici, mai ales dacă ai nevoie de ajutor.

Capricorn

Bucură-te de o săptămână frumoasă şi liniştită pentru că următoare nu va mai fi la fel. Până atunci, ai parte de zile liniştite şi destul de libere, chiar dacă tu, ca de obicei, găseşti probleme acolo unde nu există şi îţi faci o mulţime de griji inutil. Măcar acum, caută să te bucuri şi tu de primăvară şi fă-ţi timp mai mult pentru tine şi pentru sufletul tău.

Vărsător

Ai o săptămână destul de calmă sau, mai pe înţelesul tău, o săptămână plictisitoare... Agitaţia care îţi place ţie şi care te ţine în priză dispare în următoarea perioadă şi poate că ar fi cazul să o iei şi tu mai încet şi să nu mai inventezi scuze ca să munceşti peste program. Dacă tot te plictiseşti, mai bine ai merge la o plimbare de o zi, măcar în weekend. Ai nevoie de o asemenea doză de energie la început de primăvară.

Peşti

Primăvara nu prea îţi prieşte. E adevărat că tu te simţi relaxată şi fără griji, dar eşti complet cu capul în nori şi la serviciu eşti un dezastru. Sfatul nostru ar fi să închizi fereastra şi să-ţi imaginezi că e încă iarnă, măcat când eşti la locul de muncă. Altfel, e posibil să faci greşeli care te vor costa. În rest, e o săptămână bună şi nişte gesturi mici din partea cuiva apropiat o vor face şi mai bună.

sursa: Unica

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou