Ce cadou îşi doreşte în secret fiecare zodie

Mirela Ene, 14 noiembrie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
ce-cadou-isi-doreste-in-secret-fiecare-zodie-35772-1.jpg

Sărbătorile se apropie cu pași repezi. Moș Nicolaie bate deja la ușă. Cum toată lumea iubeşte să primească cadouri, ai putea să te ghidezi după zodia celor dragi ca să le alegi cadoul potrivit. Iată ce cadou îşi doreşte în secret fiecare zodie.

Berbec

Berbecii sunt oameni de acţiune şi se plictisesc repede de cadourile obişnuite. Când ai de cadorisit un berbec, ai ceva de lucru, pentru că respectivul cadou trebuie să fie şi colorat şi incitant şi să i se potrivească şi să şi-l dorească mult...ai înţeles ideea. Cel mai bine este să mergi pe o surpriză personalizată în cazul femeilor (perechea de cercei după care tânjeşte de câte ori vede vitrina, cartea prea scumpă sau excursia la Paris) şi cea inedit în cazul bărbaţilor (un city break undeva palpitant, bilete la meciul echipei preferate, etc).

Taur

Taurii sunt destul de greu de mulţumit şi în cazul lor cadourile trebuie să fie ceva ce îşi doresc demult. Fiind destul de pragmatici, taurii preferă cadouri practice, obiecte de uz casnic sau haine şi nu apreciază foarte tare darurile siropoase, sau cadourile "de suflet", cum ar fi un album foto romantic, o excursie neaunţată sau un bilet la un concert. Cele mai bune opţiuni în cazul nativilor din taur sunt tigăi, prăjitoare de pâine sau rochii pentru femei şi accesorii pentru maşină, şosete şi seturi de baie pentru bărbaţi.

Gemeni

Gemenii sunt ahtiaţi după gadgeturi şi cel mai frumos cadou pentru ei este ceva extraordinar de nou şi la modă. Dacă nu îţi permiţi un smartphone sau tabletă pentru nativul din gemeni care ţi-e drag, poţi încerca o ediţie princeps sau un obiect de colecţie, deoarece gemenii adoră să se laude cu cadourile primite de la cei dragi. Cele mai bune opţiuni pentru nativii din gemeni sunt mp3 playere, căşti pentru ascultat muzică foarte scumpe, sau bijuterii unicat handmade pentru femei şi orice gadget, accesoriu de maşină smart, sau un joc video pe consolă pentru bărbaţi.

Rac

Racii sunt romantici dar şi materialişti şi visează la cadouri scumpe şi exotice. Dacă vrei să impresionezi un rac, trebuie să ai un buget corespunzător şi idei năstruşnice. Încearcă o excursie la Paris sau într-o ţară exotică, un tablou sau o cină romantică pentru femei şi un weekend romantic la munte, un cadou făcut chiar cu mâna ta sau un parfum care nu se găseşte la noi în ţară pentru un bărbat rac.

Leu

Leii sunt foarte pretenţioşi când vine vorba de cadouri şi nu acceptă nimic ieftin sau cumpărat fără să te gândeşti numai şi numai la ei. Un cadou potrivit pentru un nativ din leu presupune eforturi atât materiale, cât şi de ingeniozitate. Dacă te pregăteşti să faci cadou unei femei leu, cel mai bine este să mergi pe ceva scump şi extravagant, cum ar fi o cină la un restaurant scump şi exclusivist, un parfum scump, sau o carte cartonată de colecţie. Dacă nativul gata de cadorisit este un bărbat, încearcă un coniac fin, o cravată de firmă sau o ieşire la un steakhouse select (şi trebuie să porţi neapărat tocuri şi lenjerie sexy).

Fecioară

Fecioarele sunt cunoscute drept o zodie mofturoasă şi greu de mulţumit. Atunci când primesc daruri, trebuie să fie o combinaţie perfectă între ceva dăruit din suflet, ceva pentru care ai bătut toate magazinele şi ceva personalizat. Dacă persoana în cauză este femeie, ai putea să încerci un DVD boxset cu un film pe care l-aţi văzut când v-aţi cunoscut. Dacă nativul în cauză este bărbat, mergi pe un hobby de-al lui, fie că este vorba de fotbal, gătit sau wrestling, oferă-i ceva personalizat, care să îi facă plăcere ştiind că te-ai gândit la el.

Balanţă

Balanţele iubesc cadourile practice, dar care neapărat le fac să se simtă bine şi confortabil. Dacă vrei să faci un cadou unei femei balanţă, cumpără-i ceva ce îşi doreşte demult sau haine pufoase, că tot vine iarna. Un obiect decorativ pentru casă, un set de DVD-uri cu muzică de colecţie sau o seară la un bistro intim este cadoul ideal pentru un bărbat balanţă.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte senzuali şi foarte atenţi la ceea ce primesc cadou. Ei interpretează relaţia cu cel care îi face cadoul în funcţie de acesta, deci trebuie să alegi exact ce trebuie pentru a cadorisi cu succes un scorpion. Dacă alte zodii au pasiuni, scorpionii au o singură obsesie, fie că este vorba de o formaţie de la ale căror concerte nu lipsesc, o colecţie de miniaturi de avioane, sau un comediant foarte apreciat. Orice cadou care le hrăneşte obsesia le va face plăcere, cu condiţia să fie extra-personalizat. Dacă vorbim de o femeie scorpion, încearcă ceva ce ţine de casă sau o lenjerie sexy, iar dacă vrei să faci un cadou unui bărbat scorpion, mergi pe bilete la un eveniment la care îşi doreşte să ajungă, un gadget scump sau o carte despre subiectul lui preferat.

Săgetător

Săgetătorii sunt sportivi şi pragmatici, dar şi foarte critici. Un lucru e sigur în privinţa săgetătorilor: adoră aventura, deci dacă vrei să impresionezi un săgetător cu cadoul tău, pune la cale o surpriză complexă, o lecţie de paraşutism, o scoală de călărie, o destinaţie necunoscută sau orice presupune ceva nou şi inedit. Dacă vrei să faci un cadou bun unei femei săgetător, cumpără-i lecţii de tango, un abonament la un sport mai puţin practicat, sau fă-i o surpriză mare, care implică mulţi oameni. Dacă vrei să impresionezi un bărbat săgetător, alege paraşutism, bungee jumping, orice sport extrem, o cursă contra cronometru în care cadoul este dezvăluit abia la sfârşit sau un accesoriu sportiv.

Capricorn

Capricornii sunt rafinaţi şi pretenţioşi când vine vorba de cadouri. N-o să reuşeşti să obţii entuziasm dacă vii la petrecere cu un set de baie sau haine cumpărate de la retaileri. Dacă vrei să impresionezi o femeie capricorn, cumpără ceva scump şi rar, un parfum, o geantă de designer, bilete la operă, în timp ce pentru un bărbat poţi încerca o curea din piele, o băutură scumpă, sau un gadget scump şi nou.

Vărsător

Vărsătorii sunt trendsetteri şi mereu în cătare de cele mai noi atracţii. Dacă vrei să impresionezi un vărsător, trebuie să investeşti în talentele lui şi să mizezi pe ingeniozitate. Pentru femei, poţi alege cursuri de dans, o limbă străină, o excursie într-o ţară mai puţin cunoscută (Africa de Sud, Slovenia, Panama), în timp ce pentru bărbatul vărsător poţi încerca cursuri de leadership, lecţiid e gătit, bilete la un spectacol inedit de acrobaţii sau un obiect pecare trebuie să-l asambleze singur.

Peşti

Nativii din peşti sunt romantici incurabili şi tot ce îşi doresc ei drept cadou dunt iubire veşnică, curată şi artistică. Cum sunt oameni "de casă" peştii adoră să-şi decoreze cuibul, un set de farfurii pictate manual fiind un cadou foarte bun. Dacă vrei să impresionezi o femeie peşti, trebuie să produci o excursie romantică, cu petale de trandafir pe pat şi o destinaţie cum ar fi Parisul sau o insulă exotică. Dacă vrei să dai pe spate un bărbat din zodia peşti, cumpără ceva care are legătură cu pasiunea lui, fie că este vorba de o carte frumos împachetată chiar de tine, un stilou elegant sau o sticlă de vin străin.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou