Horoscopul carierei pentru saptamana 1-7 aprilie 2013

Ziarul Atac, 1 aprilie 2013, Ora 00:17

  • print
  • |
horoscopul-carierei-pentru-saptamana-1-7-aprilie-2013-30053-1.jpg

Berbec

Luni, refuzi intalniri si nu raspunzi unor telefoane, preferand sa te ocupi de problemele personale mai intai. Pe parcursul saptamanii, gasesti o noua sursa de inspiratie si entuziasm la locul de munca, cu ajutorul unui nou proiect. Iar daca poti sa fii chiar tu coordonatorul acestuia, cu atat mai bine.

Vineri, o problema ivita pe neasteptate ii descurajeaza pe cei din jur, dar daca reusesti sa iti concentrezi atentia asupra ei, vei reusi sa o rezolvi si sa calmezi spiritele. Iar in weekend incearca sa scapi de la birou si sa-ti petreci timpul liber alaturi de cei dragi.

Taur

Oportunitatea pe care o astepti de ceva timp ti se iveste luni, intr-un moment surprinzator. In urmatoarele zile trebuie sa te ocupi de responsabilitatile de rutina, desi ai foarte multe idei noi, pe care de-abia astepti sa le pui in practica.

Provocari mai interesante apar de-abia spre sfarsitul saptamanii, probabil sub forma unor aparente contradictorii, pe care trebuie sa le reconciliezi. Din fericire, adori puzzle-urile de acest gen. In weekend, lasa experimentele deoparte si abordeaza situatiile intr-o maniera de care esti sigur ca este eficienta.

Gemeni

Imbunatateste-ti relatiile la locul de munca, luni, oferind o mana de ajutor cu taskurile pe care nimeni nu doreste sa le preia de bunavoie.
Pe parcursul saptamanii, schimbarea pluteste in aer, iar cei care nu inteleg acest lucru, pot trage concluzii pripite. Nu te grabi si tu; mai bine, ocupa-te de problemele curente si asteapta cu rabdare.

Cererile care ti se fac Vineri pot fi extreme, dar cu abilitatea ta de a-ti planifica timpul cu atentie si de a prioritiza, te vei descurca excelent. Daca muncesti si in weekend, vei fi surprins cat de multe poti rezolva in aceste zile.

Rac

Fii atent si precaut in ceea ce priveste afacerile de la inceputul saptamanii, in special in ceea ce priveste relatiile cu partenerii sau colegii. Spre mijlocul saptamanii, abordarile nepotrivite pentru proiectele curente nu trebuie sa insemne neaparat un esec - incearca sa pastrezi ce este mai bun din fiecare si sa gasesti ceva nou, inovator. Joi si Vineri, te poti astepta la castiguri, bonusuri, chiar si o promovare.

Incetineste lucrurile in weekend; daca trebuie sa lucrezi, nu te grabi pentru a scapa mai repede de taskuri - nu vei reusi decat sa aduni erori, cel mai probabil.

Leu

Un plus de atentie Luni, in special in ceea ce priveste cifrele sau contractele. A controla fiecare aspect al unui proiect nu este posibil, insa este de dorit - vei obtine raspunsurile de care ai nevoie. Lasand o situatie sa evolueze, le demonstrezi celor din jur ca esti proactiv si iti asumi responsabilitatea, atunci cand ceilalti gasesc scuze.

Spre sfarsitul saptamanii, seful tau sau unul dintre superiori este cu ochii pe tine, asa ca fii pregatit pentru a-i intrece asteptarile.
In weekend, reusesti sa descoperi si sa strangi informatii deosebit de importante, asa ca acorda atentie si acestui aspect.


Fecioara

Gandurile tale sunt procesate neobisnuit de repede si usor pentru o zi de luni, asa ca inainteaza cu munca, castigand un avantaj destul de important asupra celorlalti.

Cu toate acestea, munca ta va fi intrerupta in urmatoarele zile, cand ti se va cere sa te ocupi de un proiect sau de o problema minora. Un sfat: "nu este responsabilitatea mea" nu este raspunsul corect. Pana spre sfarsitul saptamanii, vei primi complimente pentru cat de bine iti realizezi taskurile, iar cei din jur iti vor cere sfaturi, magulindu-te cu atentia lor.

In weekend, daca este posibil, nu face nimic altceva decat sa te relaxezi.

Balanta

Cineva nu prea iti poate urmari rationamentul rapid, la inceputul saptamanii - fii dragut(a) si reia explicatiile cu rabdare.

In urmatoarele zile, tu organizezi totul in echipa, iar ceea ce altora le da dureri de cap, pe tine te energizeaza. Gandeste-te, insa, daca iti poti asuma toate aceste responsabilitati la nesfarsit.

Vineri, esti impins spre niste decizii de afaceri pe care, in mod normal, nu consideri necesar sa le iei. Nu lasa o personalitate puternica sa-ti impuna propriile idei, impotriva eticii tale si a bunului simt.

Scorpion

Pentru cineva care,in general,adora sa conduca, luni esti un excelent colaborator pentru echipa, tragand din greu si fiind generos cu laudele. Rezultatul: ii incurajezi pe cei din jur, ridicandu-le moralul.

Spre mijlocul saptamanii, esti singurul care gandeste pe termen lung, cladind relatii cat mai bune si incredere, in timp ce ceilalti urmaresc sa obtina castiguri cat mai mari in cel mai scurt timp.

In weekend, arunca o privire asupra bugetului de care dispui, in special asupra cheltuielilor.

Sagetator

Arata-le celor care te considera conservator/conservatoare ca poti lua decizii curajoase si de succes in ceea ce priveste proiectele de la inceputul saptamanii urmatoare.

In urmatoarele zile, intuitia iti "sopteste" pasii pe care trebuie sa-i urmezi, iar energia nu-ti lipseste, asa ca nu fi surprins daca vei primi laude din partea superiorilor, sau chiar o promovare.

Vineri, insa, abordeaza o problema astfel incat sa obtii cea mai buna solutie, nu laude admirative. In weekend, iti sunt favorabile deciziile privind planurile pe termen scurt.

Capricorn

O discutie cu o persoana, la inceputul saptamanii urmatoare, iti poate da idei tot atat de grozave ca si o sedinta de brainstorming de cel mai inalt nivel.

Pastreaza-ti obiectivele personale, cat si cele de afaceri, spre mijlocul saptamanii si tine-ti aproape lista de prioritati. Poti realiza atat de multe cu un management atent al timpului.

In weekend, stelele spun ca te vei ocupa de calcule si de corespondente, asa ca echilibreaza bugetul si raspunde e-mail-urilor, dar pastreaza si timp liber pentru prieteni.

Varsator

Chiar daca esti presat sa finalizezi un buget sau sa iti dai acordul cu privire la realizarea unor investitii, Luni nu lua decizii de care nu esti convins.

Urmatoarele zile sunt favorabile inceperii unor noi proiecte, pentru care vei primi tu insuti "unda verde". Spre sfarsitul saptamanii, esti tolerant cu stilul de munca al celor din jurul tau, chiar daca iti incetinesc progresele.

In weekend, astrele iti prezic zile cu buna dispozitie, distractie alaturi de prieteni si de persoana iubita.

Pesti

Luni, ia legatura cu partenerii de afaceri, cu clientii si / sau superiorii - vei castiga atentia si admiratia lor, fara prea multe eforturi.

Spre mijlocul saptamanii, iti dublezi capacitatea de munca, in incercarea de a nu ramane in urma cu proiectele. Joi si Vineri, esti curajos si proactiv, iar ceilalti sunt fascinati de stilul tau, atat in afaceri, cat si cel personal.

Daca lucrezi si in weekend, pastreaza putin timp si pentru niste exercitii fizice - o viata productiva este una echilibrata.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou