Exclusiv: Horoscopul iubirii pentru 2014

Dan Alexandru, 12 ianuarie 2014, Ora 19:49

  • print
  • |
horoscopul-iubirii-pentru-2014-37355-1.jpg Exclusiv

Astrologul Aurora Sităruș a explicat in exclusivitate pentru Ziarul Atac cum o să stam cu dragostea.

BERBEC

Schimbările se țin lanț în viața voastră și vă afectează atât comportamentul cât și gândirea (Uranus în Berbec). Sunt atât de numeroase, încât nu vă mai lasă timp de respiro, iar viața voastră amoroasă aproape că lipsește cu desăvârșire. Pare a fi un timp mai propice călătoriilor și comunicării la toate nivelele, dar fără concretizări sau manifestări în plan fizic. După 23 dec, planurile profesionale vă absorb cu totul.

TAUR

Relațiile voastre capătă o tentă mai serioasă. Vă gândiți la căsătorie mai mult ca niciodată (dacă nu sunteți căsătoriți) sau vă gândiți să faceți un copil, dacă aveți deja o relație stabilă, de mai multă vreme. Contactul mental și comunicarea joacă un rol important acum și se completează perfect cu ceea ce simțiți. Prezența planetei Saturn (soarta) și a Nodului Nord (destinul) în Scorpion mp duce cu gândul întâlnirea sufletelor - pereche.

GEMENI

Vă purtați prietenește cu cei cu care veniți în contact. Energia pe care o degajați este caldă și inspirați încredere celor din jur. Ideile abundă, iar partenerii voștri sunt impresionați de modul în care gestionați problemele. Interesant este că, spre deosebire de relațiile bazate pe afecte, relațiile cu rudele se înrătățesc fără a avea motive speciale și trebuie să faceți adevărate echilibristici pentru a nu le rupe definitiv.

RAC

Sunteți mult prea sensibili, mult prea interiorizați și mult prea alături de înțelegerea corectă a abordărilor pentru ca relațiile de cuplu să funcționeze normal. Vi se pare că sunteți neglijați sau disprețuiți și asta vă determină să vă revoltați, exact când nu este cazul. Marte și Pluton în casa a VII-a a căsătoriei formează un sac cu pulbere sau o bombă cu efect întârziat, care numai a bine nu sună.

LEU

Dragoste ? Da ! Cât cuprinde. Soarele din Săgetător vă luminează relațiile și le încălzește. Nu prea sunt șanse de stabilizare, de așezare, de transformare, dar există multă distracție și multă agitație. Călătorii neașteptate în străinătate sau cursuri de diferite feluri pot fi punct de plecare pentru noi relații. Cercurile de prieteni se lărgesc și se diversifică. Nu vă sfătuiesc să porniți sau să vă implicați în procese.

FECIOARĂ

Așteptați-vă la certuri, agresiuni fizice și / sau verbale (Marte și Pluton în casa iubirii). Atunci când este vorba de legalizări sau stabilizări ale relațiilor sentimentale, apar multe confuzii, încurcături și răsturnări de situații, care nu pot fi nici explicate, nici controlate. Activitățile de grup se desfășoară pe mai multe nivele sau planuri. Atenție la modul în care comunicați cu cei cu care veniți în contact.

BALANȚĂ

Între partenera sau partenerul vostru și familia voastră apar numeroase frecușuri. Cuplurile mai vechi suportă greu încercările perioadei. Veți auzi pe neașteptate de despărțiri sau divorțuri sau poate chiar voi veți fi în această situație. Dacă aveți probleme de sănătate, vă recomand mai multă suspiciune față de recomandările ce vi se fac. Consultați mai mulți medici sau terapeuți, dacă vi se par ciudat diagnosticul.

SCORPION

Axa Nodurilor Lunare, care activează legăturile karmice, se află în casele personalității și a parteneriatului. Este mai mult decât probabil să vă întâlniți sufletul - pereche și să vedeți cu ochii voștri ce înseamnă cu adevărat dragoste. Iubiți și sunteți iubiți, dar cei din preajma voastră nu sunt deloc mulțumiți că vă permiteți să fiți fericiți într-o lume de nefericiți. Sfatul meu este să nu-i băgați în seamă.

SĂGETĂTOR

Perioada se anunță bună, fericită și prolifică. Calitățile voastre se pun în valoare în această lună și se fac cunoscute și altora. Jupiter în casa căsătoriei anunță alegeri inspirate și legături sănătoase și longevive. Secretele ies la iveală. Legăturile nepotrivite se dau pe față. Cheltuiți fără măsură, pentru plăceri mai mult sau mai puțin vinovate. Sunt impulsionate aventurile, atenție însă la urmările posibile.

CAPRICORN

Moderați-vă limbajul, dacă vreți să nu rămâneți singuri de sărbători. Multă confuzie în modul de interpretare a mesajelor primite direct sau la nivel emoțional. Schimbări de locuință sau petreceri sărbătorile departe de casă. Pregătirile pentru 2014 sunt mai bogate decât de obicei. Prietenii vă stau alături, dar asta nu vă ajută prea mult dacă visați la un iubit sau o iubită.

VĂRSĂTOR

Sunteți iubiți din toată inima, iar partenerul sau partenera voastră vă răsfață din belșug. Nu sunt încurajate căsătoriile sau concubinajele, dar iubirile libere de prejudecăți și relațiile care nu-și pun problema responsabilităților înfloresc. Depinde ce anume doriți ; puteți fi fericiți, dincolo de reguli și prejudecăți sau puteți suferi, căutând nod în papură la ce vi se oferă. Nu uitați că oportunitățile apar din altă parte decât vă așteptați și din alte direcții.

PEȘTI

Folosiți-vă intuiția ori de câte ori se ivește prilejul. Puteți face cadouri superbe celor dragi, care vor fi apreciate din toată inima. Înțelegerea cu familia este bună. Vești din străinătate sau de la drumuri lungi. Probleme cu prietenii sau cu vecinii. Recompensele de la slujbă vă creează un surplus de bunădispoziție. Lecțiile de viață trebuie însușite și învățate. Călătorii de plăcere.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou