Horoscopul săptămânii 11-17 Mai

Ziarul Atac, 11 mai 2015, Ora 09:04

  • print
  • |
horoscopul-saptamanii-11-17-mai-46481-1.jpg

Află ce îți rezervă astrele în perioada 11-17 Mai 2015!

BERBEC
Vă interesează în mod deosebit să obțineți un job mai bun și vă satisfaceți curiozitatea aproape insațiabilă prin tot felul de lecturi legate de un anumit domeniu. Creativitatea este și ea la cote înalte și o veți folosi, mai ales, să progresați la serviciu. Romantismul nu se lasă nici el mai prejos. În calea dumneavoastră va răsări o nouă iubire.

TAUR
Gândurile v-ar putea ține treji toată noaptea și asta pentru că subconștientul pare a fi foarte activ în aceste zile. Luați în considerare și sfaturile apropiaților, mai ales dacă vă ajută să percepeți o nouă perspectivă asupra vieții. Stimularea capacității de a rezolva problemele revine în prim-planul preocupărilor.

GEMENI
Oricare ar fi problemele sau provocările cu care vă confruntați, cineva cu care vă întâlniți vă va da câteva sfaturi prețioase. Asta nu înseamnă că trebuie să discutați cu ea și cele mai intime secrete. Dacă vă gândiți serios la o relație, acesta este momentul prielnic în care să faceți primul pas.

RAC
Astrele vă pregătesc câteva surprize uimitoare sub formă unor evenimente plăcute sau chiar prin cunoașterea unor noi persoane. Dacă ați tot amânat planurile pentru carieră în această săptămână puteți să luați inițiativa și să vă îndepliniți visul unei noi slujbe sau a unei promovări.

LEU
Vă preocupă în mod deosebit călătoriile pentru odihnă sau de afaceri însă veți beneficia de cunoașterea unor cărări inedite care vă vor deschide calea unor noi experiențe de viață. Dacă vă duceți în vacanță, alegeți locații unde ați mai fost pentru a evita surprizele mai puțin plăcute și nu vă aventurați prea departe de casă.

FECIOARĂ
Finanțele vă provoacă destul de multe încurcături și veți apela la un specialist pentru a putea ieși din impas. Nu vă speriați, situația nu este atât de gravă pe cât vi se pare dumneavoastră. Farmecul personal este acela care vă ajută în situații limită. Uzați de el însă cu măsură.

BALANȚA
Ce faceți dacă cei apropiați vă pun la îndoială părerile? Cu siguranță că vă veți impune puțin mai mult decât ar fi cazul. Păstrați-vă însă calmul! Nu vreți ca cineva care nu este vinovat să vă suporte toanele nevricoase. Cei de lângă dumnevoastră ar trebui să vă cunoască bine limitele.

SCORPION
Ați căutat de multă vreme dragostea adevărată și iată că acum se pare că o veți găsi. Provocarea constă însă în dibuirea persoanei potrivite. Se pare că va înconjoară mai mulți doritori dar nu îi luați în serios, că de obicei. Ca să o cunoașteți mai bine este cazul să depășiți faza de socializare...

SĂGETĂTOR
Pentru a obține ce doriți trebuie să vă gândiți și la strategii bine puse la punct. Folosiți-vă inteligența și abilitatea de a cunoaște oamenii ca să vă ajutați puțin. Orice ați face însă, nu lăsați lucrurile la voia întâmplării.

CAPRICORN
O viață calmă și organizată vi se pare un vis de neatins. Această săptămână se arată la fel de agitată, în special la domiciliu. Toate problemele se cer rezolvate urgent și micile șicane încep tocmai de la ușoara ezitare cu care priviți lucrurile. După atât de mult entuziasm, sigur, în perioadă următoare veți avea nevoie să vă calmați.

VĂRSĂTOR
Când vine vorba de oferte legate de petrecerea timpului liber deveniți foarte precauți. Nu vă place chiar tot ce vi se oferă ci preferați să vă alegeți locațiile liniștite, unde să beneficiați de intimitate și vă retrageți alături de persoana iubită. Nu ar fi rău să țineți cont și de preferințele partenerului.

PEȘTI
Sunteți copleșiți de senzații de tot felul și vă simțiți ca într-un carusel. Poate doar problemele financiare vă provoacă aceste stări. Nu trebuie să vă fie teamă să cereți ajutor. Cineva vă poate informa că există soluții de care nici nu știați că există.

 

Sursa: revistamagazin

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:41
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou