Horoscopul săptămânii 18-24 August

Mălina Andrei, 19 august 2014, Ora 11:59

  • print
  • |
horoscopul-saptamanii-18-24-august-42640-1.jpg

BERBEC
Săptămâna acesta încearcă pe cât posibil să-ți faci un program. Asta îți va aduce mai mult timp liber, ajutându-te astfel să-ți atingi scopurile propuse. Fă o vizită pe la centrele de fitness sau aleargă de câteva ori. Asta îți va aduce multă energie la nivel mental. Este o săptămâna excelentă să te pui la punct pe plan financiar. Poate că ar trebui să te gândești să-ți renegociezi chiria sau cheltuielile de întreținere sau poate să faci un nou împrumut. Fii pe fază și nu te lasă tentat/ă de promisiuni puerile. Te poți confrunta cu o înșelăciune. I-ați ceva timp de gândire, în mod serios, înainte să iei vreo decizie, lasă-te ghidat /ă de intuiție! Nu te îngrijora datorită problemelor de acasă. Micile probleme se vor rezolvă aproape de la sine dacă vei discuta cu persoana iubită. Ai grijă să menții comunicarea activă!

TAUR
Această săptămână stelele te influențează pozitiv. Îți place să fii în compania altor persoane și să socializezi. Datorită acestei influențe, ai legături puternice cu partenerul/partenera. Simți nevoia să sprijini și să ai grijă de cineva.
Ai grijă la ce mănânci și nu exagera. Nu îți va fi ușor, dar este necesar.
Joia va fi cea mai bună zi a acestei săptămâni. Te va pătrunde un sentiment minunat care, însă, nu va dura foarte mult. Datorită acestui sentiment, persoanele vesele se simt atrase de tine. Interacțiunea dintre tine și aceste persoane chiar va fi frumoasă.

GEMENI
Vei duce ceva la bun sfârșit săptămâna aceasta. Nu uita să te bucuri din plin de această realizare înainte să te apuci de un nou proiect. Ingaduieste-ți să te mândrești de această realizare. Ai tendința să minimalizezi importanța lucrurilor, să îți subminezi realizările în timp ce oamenii din jurul tău te admiră în tăcere pentru puterea de decizie și inițiativă de care dai dovadă. Un nativ din zodiac Capricorn este uluit de felul în care îți realizezi proiectele fără să faci pre multă vâlvă în jurul rezultatelor tale. Fii mândru/ă și bucură-te de complimentele pe care le primești în cercul de prieteni și cunoștințe. Vei descoperi că au un efect benefic asupra ta. Cu toatea astea, nu te vor ajuta la jocurile de noroc săptămâna asta, pentru că nu vei câștiga absolut nimic.

RAC
Săptămâna aceasta, va trebui să fiți determinat pentru a vă termina sarcinile cu bine. Rezolvarea o știți și dumneavoastră, doar că nu vă dați seama. După ce vă veți uita în urmă la ea, această săptămâna vi se va părea ciudată: prima jumătate va fi ori foarte liniștită, ori foarte aglomerată. Vă așteptați ca ritmul să continue la fel, dar lucrurile vor sta exact invers. Din această cauză, nu veți reuși să vă faceți planuri. Se poate ca această perioadă să nu dureze numai o săptămână, ci și mai mult. Bineînțeles că ceva nu decurge cum v-ați fi așteptat la începutul săptămânii. Are legătură cu problemele dumneavoastră financiare. De exemplu, vă este frică de faptul că nu veți putea pleca în vacanță, fiindcă ar implica niște cheltuieli mari. După aceea, s-ar putea să vedeți că nu era cazul. Dar aveți grijă: s-ar putea să fie și invers. De-abia peste câteva luni veți ști cu ce ați greșit săptămâna aceasta.

LEU
Va trebui să vă ocupați de o problemă legată de o asigurare. Fiți foate atent la scrisul mic, mai atent decât sunteți de obicei. Acum s-ar putea să nu fie cazul să fiți atât de atent la acest detaliu. Credeați că asigurarea vă acoperă cheltuielile, dar nu se ocupă de situația în care vă aflați. Ca rezultat, vă veți întreba dacă nu cumva trebuia să faceți asigurare și pentru astfel de evenimente, fiindcă vă costă mai mult reparațiile decât v-ar fi costat serviciile de asigurare. Șansele ca același eveniment să se petreacă din nou sunt nule. De ce nu folosiți banii aceștia pentru a cumpăra un cadou pentru un săgetător sau un rac în ale cărui brațe vă veți afla în următoarele săptămâni? Stelele vă asigură că se va întâmplă acest lucru.

FECIOARA
Fii cu ochii în patru la un nativ din zodiac Scorpion în cercul tău de prieteni și cunoștințe. Este vorba de cineva care vrea să fie în compania ta și care va pune câteva întrebări la întâmplare fără să-și demaște adevăratele intenții. Ți-ai ține gura închisă dacă ai ști ce intenționează cu adevărat. Deci ține-ți atuurile în mâneca în vecinătatea acestui nativ din Scorpion. În același timp un Capricorn îți va ieși în cale. Acest Capricorn îți place cu adevărat chiar dacă vei fi indecis/ă. Cunoști persoana asta de ceva vreme. Dar într-un fel sau altul nu ați avut niciun fel de legătură unul cu celălalt. Situația se va schimba. Prietenia ce se înfiripă va dura multă vreme. Fii atent/ă deci la persoanele care îți vor ieși în cale săptămâna aceasta!

BALANȚA
În cursul acestei săptămâni planetele au o poziție importantă pentru tine. Efectul acestei poziții este că vei simți o dorință arzătoate să îți schimbi complet viața. Noile circumstanțe par atractive. Poate că vei vrea să te muți sau chiar să emigrezi. Poate că îți vei găsi o nouă slujbă. Sau poate că începi să te bucuri de averea ta, dacă ți-ai agonisit-o, indiferent cât de mică sau de mare este ea. Vei începe să îți faci planuri așa cum nu ai mai făcut-o până acum. Se întrevede posibilitatea de a te putea descurca cu ușurință și cu mult mai puțini bani într-o altă țară. Încearcă să-ți urmezi visul la un moment dat în viața ta. Fă cu viața ta ceea ce ai visat dintotdeauna să faci și încearcă să ignori toate obstacolele ce se vor ivi în calea îndeplinirii visului tău.

SCORPION
De ce nu faceți ceva diferit sâmbăta viitoare, față de ce faceți în mod normal? Nu lăsați vremea să vă oprească, plecați la țară! În această perioadă a anului, vremea este superbă. Este mult mai bine să stați afară, în aerul acela curat, decât pe stadion sau la teatru. Este mai bine decât dacă vă uitați la televizor. Numai faptul că sunteți acolo și că vă bucurați de natură este diferit. De-abia după ce veți fi încercat, vă veți da seama de diferențe. Ridicați-vă repede! Ascundeți telecomanda undeva și nu vă porniți calculatorul în aceste zile. Suiți-vă pe bicicletă sau în mașină și mergeți la o plimbare lungă cu partenera, dacă aveți, sau cu un prieten foarte bun. Toată lumea va fi mai satisfăcută.

CAPRICORN
Viața ta amoroasă are nevoie de un nou impuls. Poți să te implici și tu în asta. Un pic de dulcegărie, un pic de romantism și câteva cuvinte mieroase vor face minuni într-o relație care abia se mai ține pe picioare. Nu trebuie să intri în rutină. Spălatul hainelor la timp, cumpărăturile făcute de la sine, câteva flori aduse acasă sau dusul gunoiului afară, par să facă parte din rutină, în mod evident, făcute în majoritatea timpului de celălalt. De ce să nu demonstrezi din când în când că îți apreciezi partenerul?! Ție nu ți-ar plăcea să fii apreciat/ apreciată? Săptămâna asta ar trebui să discuți aceste probleme cu partenerul tău. Descrie clar și detaliat ce anume îți place la el/ea.

VĂRSĂTOR
Aveți grijă în trafic săptămâna aceasta. Nu schimbați rutele obișnuite și nu faceți modificări în stilul de viață obișnuit. Simțiți că ați făcut o treabă de minune la locul de muncă, însă nu prea observă nimeni acest lucru. Nu vă lăsați influențat de acest lucru, fiindcă cei din jur vă vor tachina. Doar nu vă doriți acest lucru. Tocmai de aceea, încercați să fiți cât mai subtil. Veți vedea că este doar o perioadă înnorată, dar fără ploaie.

PEȘTI
Dacă există subiecte importante de discutat sau negocieri, vă sfătuim să așteptați o perioadă. Conform stelelor, vă va fi greu să duceți acele negocieri în punctul în care doriți. Indiferent de cât sunteți de elocvent, vă veți lupta cu morile de vânt. Aveți răbdare, însă. Peste câteva luni veți avea succesul pe care vi-l doriți. Dacă v-ați gândit vreodată să intrați în politică, acum este momentul. De ce nu mergeți la partidul care vă împărtășește ideile? Ce vă reține?

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou