Horoscopul săptămânii 2-8 februarie. Află ce îți rezervă astrele în această săptămână

Mălina Andrei, 2 februarie 2015, Ora 03:38

  • print
  • |
horoscopul-saptamanii-2-8-februarie-afla-ce-iti-rezerva-astrele-in-aceasta-saptamana-45413-1.jpg

Se poate face loc unor noi interpretări atunci când vine vorba de relațiile profesionale, iar foarte mulți nativi vor avea posibilitatea să avanseze în carieră.

Așadar, dacă vrei să afli ce ți-au rezervat astrele în următoarea perioadă, citește horoscopul săptămânii 2 - 8 februarie 2015:

Berbec
Dacă există subiecte importante de discutat sau afaceri de rezolvat, trebuie să mai aștepți o perioadă, cel puțin până se mai liniștesc apele. Nu este o săptămâna foarte bună pentru tine, motiv pentru care astrele te sfătuiesc să îți găsești câteva activități care te ajută să te relaxezi și să analizezi mai bine anumite probleme cu care te confrunți.

Taur
Pe parcursul acestei săptămâni nu este indicat să intri în discuții care nu își au rostul sau să îți asumi noi responsabilități acasă sau la locul de muncă. Este bine să eviți anumite persoane și să încerci să te concentrezi asupra altor lucruri. Timpul petrecut în compania prietenilor te poate ajută să te relaxezi și să te simți mai bine.

Gemeni
Problemele financiare își fac loc în viața ta, iar tu nu vei avea o stare foarte bună. Se pare că orice ai face, întotdeauna reușești să ajungi la fundul sacului. Sunt șanse totuși să recuperezi o sumă de bani sau să primești un împrumut din partea unei persoane mai în vârstă din familie, dar situația nu se va îmbunătăți peste noapte. Trebuie să înveți să fii mai calculată.

Rac
Va fi o săptămâna în care vei excela în toate domeniile. Pregătește-te să te simți bine și să uiți de probleme! La locul de muncă nu mai apar situații neprevăzute, iar colegii par să fie mai înțelegători în privința anumitor lucruri. În ceea ce privește starea de sănătate, există riscul să te confrunți cu câteva probleme la stomac.

Leu
Astrele te sfătuiesc să nu te apuci de nimic nou în această perioadă. Nu este o săptămâna excelentă pentru persoanele născute în zodia Leu, motiv pentru care nu este cazul să te extenuezi cu activități inutile. Joi sau vineri sunt șanse să rezolvi o problemă mai veche sau să recuperezi niște bani. Așadar, nu toate lucrurile îți vor merge prost.

Citește continuarea

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou