HOROSCOPUL săptămânii 2 - 8 martie

Mălina Andrei, 2 martie 2015, Ora 07:30

  • print
  • |
horoscopul-saptamanii-2-8-martie-45802-1.jpg

Află ce îți rezervă astrele în săptămâna 2-8 martie!

BERBEC

Dragoste - Primești o propunere incitantă, de nerefuzat, din partea persoanei iubite. Ai parte de o săptămâna plină de senzații țări și de emoții cum nu ai mai trăit de mult. Bucură-te de un răsfăț total.

Bani - Economiile pe care le-ai făcut în ultima perioadă îți prind bine acum. Niște cheltuieli neprevăzute îți dezechilibrează bugetul, însă reușești să faci față cu ajutorul banilor economisiți până acum.

Muncă - Săptămâna această nu prea îți stă gândul la muncă, poate și pentru că pentru tine este o săptămână pe care o dedici iubirii. Nu te poți concentra la birou și amâni treburile și deciziile importante pentru săptămâna viitoare.

TAUR

Dragoste - Ești dezamăgită de comportamentul persoanei iubite, care te neglijează destul de tare în ultima perioadă. Astrele anunță o perioadă de incertitudine în relația voastră, care s-ar putea finaliza cu o despărțire.

Bani - Nu reușești să faci față cheltuielilor săptămâna această, mai ales că pe lista de cumpărături sunt și câteva lucruri neprevăzute. Cel mai probabil vei fi nevoită să apelezi la ajutor financiar din partea familiei.

Muncă - Este o perioadă liniștită la muncă și nu trebuie să te străduiești prea tare că să faci pe plac șefilor. Lucrurile merg din inerție și nici tu nu dorești neapărat să ieși în evidență.

GEMENI

Dragoste - Este o săptămână tensionată din punct de vedere amoros: partenerul nu se ridică la așteptările tale și tu te gândești serios dacă să îi mai dai o șansă sau nu. Ești frustrată sentimental și nu mai ești dispusă să faci compromisuri doar de dragul de a fi într-o relație.

Bani - O sumă nesperată de bani îți intră în cont în această săptămâna - poate un bonus de la job sau o datorie mai veche returnată de un prieten. Banii primiți vin fix la momentul potrivit, așa că nu trebuie să îți faci griji din punct de vedere financiar.

Muncă - Ești într-o formă maximă la job, iar lucrul acesta nu trece neobservat. Entuziasmul tău este apreciat de superiori, care îți încredințează un nou proiect. Acum este șansa ta să le demonstrezi ceea ce poți.

RAC

Dragoste - Relația cu partenerul merge din ce în ce mai bine și asta te face să speri că în curând veți trece la pasul următor în relația voastră. Îți dorești o relație serioasă, eventual o familiei, și ai speranțe că în curând și el își va exprima această dorință.

Bani - Nativele din Rac nu trebuie să își facă prea mari speranțe legate de bani săptămâna aceasta. Trebuie să țină cheltuielile la minimum că să treacă săptămâna cu bine din punct de vedere financiar.

Muncă - Ești implicată într-un proiect nou la serviciu și asta îți ocupă cea mai mare parte din zi.  Ești frustrată că trebuie să stai mult peste program, însă în același timp satisfăcută când vezi rezultatele excelente ale muncii tale

LEU

Dragoste - Nativele din zodia Leu au parte de o săptămâna pasională: sunt răsfățate și alintate de persoana iubită. Totuși, această atenție excesivă le face să se simtă ușor sufocate și să îți dorească puțină libertate.

Bani - Săptămâna aceasta puteți spune "adio" problemelor financiare. Reușiți să vă plătiți toate datoriile și să fiți la zi cu toate ratele și facturile lunare.

Muncă - Este o săptămâna agitată la job și asta pentru că sunt o mulțime de schimbări cărora trebuie să le faci față. Va trebui să demonstrezi că ești o persoană adaptabilă și că poți să te descurci în orice situație.

FECIOARĂ

Dragoste - Astrele sunt favorabile nativelor din Fecioară, care au parte de o săptămână romantică, plină de dragoste. Este o perioadă frumoasă, în care vă bucurați de toată iubirea partenerului.

Bani - Nu este o săptămână specială din punct de vedere financiar. Reușiți să vă descurcați cu banii pe care îi aveți, dacă nu faceți excese. Încercați să nu faceți cheltuieli inutile, care să vă împovăreze.

Muncă - Ai o săptămâna plină de realizări la job, iar asta se datorează și disponibilității de care ai dat dovadă în ultima perioadă. Orele în plus petrecute la birou și atitudinea optimistă te-au ajutat să duci la bun sfârșit un proiect important, iar acum culegi roadele.

BALANȚĂ

Dragoste - Iei niște decizii pripite din punct de vedere sentimental. Ar trebui să analizezi mai bine situația și să te gândești de două ori înainte de a face un pas important în ceea ce privește relația ta. S-ar putea să regreți mai târziu.

Bani - Ai parte de stabilitate financiară săptămâna aceasta. Poți răsufla ușurată: nu trebuie să "strângi cureaua", dimpotrivă te poți chiar răsfața cu micile tale plăceri. Atâta timp cât nu exagerezi, banii vor fi suficienți.

Muncă - Nu excelezi la capitolul realizări profesionale în această săptămână. Ești plictisită de jobul tău și nu te simți deloc motivată. Poate este momentul să îți schimbi jobul, dacă actualul nu îți mai aduce satisfacții.

SCORPION

Dragoste - Astrele sunt de partea voastră în această săptămână. Relația cu partenerul merge excelent, iar tu ești cât se poate de relaxată din punct de vedere sentimental. Simți că ai întâlnit persoană potrivită și că ai ajuns la finalul căutărilor.

Bani - Cheltuielile pe care le-ai făcut săptămâna trecută se fac simțite și în această săptămână, pentru că ți-au dezechilibrat bugetul pe termen mai lung. Încearcă să nu te afunzi și mai tare în datorii.

Muncă - Primești noi atribuții la job și nu ești deloc încântată de ce trebuie să faci că să îți câștigi existența. Ești adepta compromisurilor în viață, însă de data aceasta simți că ai fost păcălită.

SĂGETĂTOR

Dragoste - Nu mai simți nimic pentru el și îți dorești să testezi și viața de femeie singură. Simți nevoia de a lua o pauză, de a nu mai fi constrânsă de regulile unei relații. Este momentul pentru un nou început în viață ta.

Bani - Banii nu îți fac probleme săptămâna aceasta, atâta vreme cât nu faci vreo cheltuială nechibzuită. Însă astrele spun că vei fi destul de cumpătată, așa că nu are rost să îți faci griji din punct de vedere financiar.

Muncă - Simți că meriți mai multă apreciere - mai ales din punct de vedere financiar - din partea superiorilor la locul de muncă. Încerci să le dai șefilor de înțeles că dacă nu fac ceva în acest sens, nu vei mai stă prea mult timp în firma respectivă.

CAPRICORN

Dragoste - Ai parte de o supriza din partea persoanei iubite, care te răsfăță mai mult că niciodată în această săptămână. Ești în centrul atenției lui și trebuie să profiți de lucrul acesta, pentru că nu se întâmplă prea des.

Bani - Astrele sunt favorabile din punct de vedere financiar. Acum poți face acea investiție pe care o plănuiești de mai multă vreme. Deși te temi de riscurile unei investiții de anvergură, trebuie să îți faci până la urmă curaj.

Muncă - Este o săptămâna solicitantă la job, pentru că ești nevoită să preiei și atribuțiile unui coleg, aflat în concediu. Ești coplestita de noul val de muncă și ajungi acasă epuizată.

VĂRSĂTOR

Dragoste - Ai aflat o informație neliniștitoare despre partenerul de viață. Noua descoperire te face să nu îl mai vezi la fel, iar lucrul asta schimbă relația dintre voi. Va trebui să aveți o discuție serioasă pe această temă.

Bani - Este o săptămâna liniștită din punct de vedere financiar și nu se anunță cheltuieli neprevăzute. Te bucuri de o nesperată stabilitate financiară.

Muncă - Ești inspirată la job și îți impresionezi colegii cu idei originale și soluții inovatoare. Reușești să te faci remarcată prin felul în care reacționezi în situații de stres, neprevăzute.

PEȘTI

Dragoste - Ești geloasă și posesivă săptămâna aceasta și asta îl cam sperie pe partenerul tău. Dacă ai motive să îl suspectezi pe partenerul tău, încearcă să ai o discuție serioasă cu el, fără crize și isterii.

Bani - Săptămâna aceasta îți este returnată o sumă importantă de bani, pe care ai împrumutat-o mai de mult unui prieten. Banii aceștia te scutesc de stres financiar.

Muncă - Este o săptămână obișnuită la job și asta nu face decât să te bucure. Cu atâtea probleme sentimentale pe cap, ți-ar fi destul de greu să faci față unei situații atipice la muncă.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou