Horoscopul săptămânii 27 aprilie - 3 mai

Ziarul Atac, 27 aprilie 2015, Ora 06:03

  • print
  • |
horoscopul-saptamanii-27-aprilie-3-mai-46373-1.jpg

Iată ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 27 aprilie - 3 mai 2015

BERBEC

Săptămâna aceasta este foarte posibil să ai câteva probleme de sănătate, mai ales în jurul zilei de marți. Luna tranzitează casa muncii de luni până joi, ceea ce înseamnă că vei fi extrem de ocupat și trebuie să îți găsești puterea de concentrare. În ceea ce privește familia săptămâna aceasta este ideală pentru ieșiri și distracții împreună cu partenerul de viață și copiii.

TAUR

Stilul de viață sedentar îți pune capac și cel mai probabil va trebui să mergi la medic. Spre finalul săptămânii vei itnra în polemici cu colegii și șefii, însă totul se va rezolva rapid. Cel mai bine este să încerci să te conformezi și să nu duci cearta la alt nivel. S-ar putea să apară dubii în privința partenerului de viață la începutul săptămânii.

GEMENI

În această săptămână ești foarte predispus la probleme digestive, așa că cel mai bine este să nu călătorești. Pe plan financiar vei face anumite sacrificii, însă acestea se vor merita cu siguranță. Este o perioadă bună pentru cursuri de perfecționare sau interviuri. Vei avea tensiuni pe plan sentimental în ultimele zile din săptămână.

RAC

Starea ta psihică îți poate afecta sănătatea, așa că cel mai bine este să nu te implici prea mult în certuri sau discuții. Vei avea parte de diferite provocări pe plan financiar, însă totul se va rezolva în weekend. PArtenerul tău de viață nu este foarte sociabil și de aceea va trebui să îi oferi puțin spațiu.

LEU

În primele zile din săptămână s-ar putea să ai câteva probleme de sănătate, însă sunt doar mici dezechilibre. Pe plan profesional vor apărea tensiuni, mai ales în relația cu superiorii. Vei cunoaște oameni noi și vei avea parte de câteva eveinmente în familie spre finalul săptămânii.

FECIOARA

Cu sănătatea stai foarte bine, iar pe plan profesional lucrurile merg brici. Inițiativele tale sunt apreciate și munca ta dă roade în sfârșit. Totuși, pe plan familial este posibil să existe câteva certuri între tine și ceilalți membri.

BALANȚĂ

Este posibil ca starea ta de sănătate să nu fie dintre cele mai bune în primele zile din săptămână. Este indicat să mergi la un control. Este momentul și să te implici mai mult la locul de muncă, să vii cu idei noi. Relația cu familia este foarte bună în prima parte a săptămânii, însă mai apoi pot apărea mici divergențe.

SCORPION

Încearcă să eviți stresul, pentru că este cel mai mare dușman al tău zilele astea. Vei avea parte și de presiuni care vind e la superiori, însă lucrurile iau o întorsătură bună joi-vineri. Este posibil ca partenerul tău de viață să aibă câteva ceva de spus, ai grijă să îl asculți cu atenție și să nu te enervezi.

SĂGETĂTOR

Sănătatea ta este foarte bună, însă în ultimele zile din săptămână s-ar putea să ai mici dureri.În ceea ce privește locul de muncă vei lua o decizie definitivă, care îți va schimba cursul vieții. Pe plan sentimental lucrurile stau foarte bine și nu există niciun fel de tensiune până la sfârșitul săptămânii.

CAPRICORN

Te vei simți ușor slăbit în primele zile din săptămână, însă mai apoi îți recuperezi din vigoare. Pe plan profesional, comunicarea este cheia zilele acestea. Încearcă să spui tot ce gândești și să fii mai deschis la propuneri noi. Este posibil să ai bănuieli în privința partenerului. Lasă lucrurile să vină de la sine.

VĂRSĂTOR

Stai bine cu sănătatea, însă trebuie să eviți stresul cu orice preț. Nu te mai consuma din orice! Vei face investiții la jumătatea săptămânii sau vei achiziționa ceva ce îți dorești de mult. Vor exista probleme pe plan sentimenal, însă cu multă răbdare vei ajunge la liman.

PEȘTI

Te vei simți lipsit de energie în prima zi a săptămânii, de aceea trebuie să te păzești și să fii mai rezervat în privința activităților solicitante. Banii vor fi o problemă spre finalul săptămânii, așa că ai grijă la cheltuieli. De marți pânp joi vor apărea divergențe între tine și partenerul de viață.

 

Sursa: Revista Teo

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou