Numerologie în cuplu: Cum se poartă în pat în funcţie de data naşterii

Ziarul Atac, 11 februarie 2013, Ora 23:44

  • print
  • |
numerologie-in-cuplu-cum-se-poarta-in-pat-in-functie-de-data-nasterii-29357-1.jpg

Numerologia te ajută să afli cum se comportă în pat iubitul tău. Trebuie doar să ştii data naşterii lui. Află ce este „Calea vieţii", cum se calculează şi ce spune despre el acest număr.

Ce este Calea Vieţii

În numerologie, Calea Vieţii este numărul obţinut prin adunarea cifrelor din data naşterii până se obţine un număr format dintr-o singură cifră.

Exemplu: dacă eşti născută pe 9.12. 2000. 9+1+2+0+0+0=12 1+2=3, deci Calea Vieţi pentru tine este 3.
Calculează acest număr pentru iubitul tău şi află ce preferinţe are în materie de sex.

Numerele 1, 4, 8

Bărbaţii care au Calea Vieţii 1, 4 sau 8 sunt ambiţioşi, au calităţi de lider, iar uneori sunt cam egoişti. Vor să fie mereu pe primul loc în orice.

Când ajunge cu tine în pat, un astfel de bărbat vrea să-ţi arate că el este cel mai bun amant pe care l-ai avut vreodată şi că nimeni nu-ţi va mai oferi aceleaşi senzaţii minunate pe care ţi le oferă el. Evident, nu mereu reuşeşte să facă asta - depinde şi de „chimia" din cuplu - iar când nu te vede suficient de satisfăcută o ia personal, se supără şi se simte învins. Trebuie să ai mult tact ca să-l convingi că o partidă de sex nereuşită nu e un capăt de lume.

Pe de altă parte, deşi ar vrea să fie amantul perfect, iubitul tău rămâne în adâncul sufletului un egoist şi când nu se controlează tinde să se ocupe mai întâi de plăcerea lui şi abia apoi de a ta.

Numerele 2, 6, 9

Bărbaţii care au Calea Vieţii 2, 6 sau 9 sunt oameni sufletişti, romantici, cu inimă mare şi mereu în căutarea armoniei. În dragoste sunt fideli şi caută relaţii de durată.

Nu concep sexul fără dragoste, dar asta nu înseamnă că sunt cei mai cuminţi în pat. Se dăruiesc cu trup şi suflet femeii iubite, fiind gata de orice pentru fericirea şi plăcerea ei.

Lângă un astfel de bărbat sexul este şi romantic, şi plin de pasiune, dar şi sălbatic. În pat este gata să facă orice îi ceri. Oricât de ciudat sau pervers ar suna dorinţa ta, acest bărbat nu va zice niciodată nu şi va încerca să-ţi ofere ce vrei, într-un fel sau altul. Pe de altă parte, aşteaptă acelaşi lucru de la tine. Consideră că atunci când doi oameni se iubesc, nimic din ce ar putea face în pat nu poate fi murdar sau greşit. Chiar dacă nu pare, sexul e foarte important pentru el într-o relaţie şi are un libido foarte dezvoltat.

Citeşte continuarea în Unica.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou