Obsesiile zodiilor

Diana Ionescu, 10 octombrie 2013, Ora 13:27

  • print
  • |
obsesiile-zodiilor-34821-1.jpg

Fiecare zodie cu obsesia ei! Aşa cum caracterele fiecărui semn zodiacal sunt diferite, aşa şi obsesiile...

Vrei să aflii obsesiile zodiei tale? Citeşte rândurile de mai jos!

Berbec

Pe nativii din Berbec îi obsedează ideea că nu au suficient timp... Au şi mânia vitezei, sunt obsedaţi de ideea că pierd timpul aiurea dacă dorm 8 ore pe noapte. Berbecii sunt obsedaţi de promptitudine şi bună servire, de aceea sunt spaima chelnerilor!

Taur

Au o fixaţie pentru stabilitate şi simţul posesiunii. De aici apare lăcomia şi zgârcenia exagerată. Practic sunt obsedaţi de ideea să strângă bani, lucruri, încât nu se gândesc la consecinţe. În viaţa de cuplu, Taurii devin obsedaţi de partenerul de cuplu, iar în cazul unor certuri pot apărea devieri comportamentale grave. Taurii tind să devină "capul familiei" şi să se impună prin violenţă verbală, dacă nu şi fizică... de aici rezultând şi un soi de fanatism.

Gemeni

Au o fixaţie pentru oamenii prosti... şi se enervează destul de tare când intră în contact cu aceştia.
Gemenii sunt aproape lipsiţi de obsesii, în special datorită caracterului lor duplicitar... Niciodată nu vei şti cum vor reacţiona sau dacă ceea ce spun este adevărat.

Rac

Sunt de-a dreptul obsedaţi de obiectele vechi şi de amintiri... de curăţenie şi de familie.
Femeile din zodia Rac au o fixaţie pentru taţii lor, iar de regulă partenerul de viaţă şi-l aleg după modelul acestora.

Leu

Sunt obsedaţi de ideea de trădare. De aceea în viaţa de cuplu devin geloşi sau în viaţa profesională sunt extrem de suspicioşi pe colegii de muncă. Leii rareori se întorc la persoanele care i-au trădat: fie prieteni, iubiţi, rude. Adoră să fie lăudaţi şi apreciaţi, însă acest fapt nu este nici pe departe o obsesie. Majoritatea lucrurilor făcute de către nativii din zodia Leu sunt făcute corect, aranjate cu minuţiozitate, sunt lucruri cărora nu ai ce să le reproşezi. În adâncul sufletului lor, Leilor le e teamă de singurătate, iar cei care sunt singuri o perioadă mai lungă de timp ajung să fie obsedaţi de ideea de a-şi găsi pe cineva.

Fecioară

Sunt obsedate de curăţenie, au un spirit de observaţie foarte bine pus la punct şi reuşesc să vadă fiecare defect şi fiecare scamă de pe covor... Fecioarele sunt obsedate de perfecţiune! Şi tind să devină persoane pisăloage şi tipicare...

Balanţa

Balantele sunt obsedate de dreptate... pe care numai ele trebuie să o aibă! Analizează problemă de fiecare dată în aşa fel încât întotdeauna va găsi o portiţă prin care să îi arate interlocutorului că greşeşte, chiar şi când nu e aşa! De aici apare spiritul contradictoriu al Balanţelor... care atunci când nu le funcţionează strategia aleg să se impună prin ton şi gesturi mai mult sau mai puţin nervoase.

Scorpion

Scorpionii sunt obsedaţi de-a dreptul de perfecţiune. Detectează orice, oricând şi nu se tem să o spună cu voce tare! De asemenea, zodia Scorpion este zodia care tinde să aibă obsesii sexuale... Scorpionii au tendinţa de a fi foarte secretoşi şi de a manipula pe oricine le stă în cale.

Săgetător

Este zodia obsedată de bani! De banii altora! Nu au chef de muncă şi profită de pe urmă altora. Dar Săgetătorii sunt obsedaţi şi de supraevaluare... Se văd la un nivel de inteligentă şi la o frumuseţe care depăşeşte orice limită, cred că nimeni nu le poate face faţă... fapt care este unul dintre cele mai false... Majoritatea femeilor Săgetător se căsătoresc din interes şi pot divorţa de mai multe ori pe parcursul vieţii. De asemenea, un mare procent dintre acestea divorţează de minimum 2 ori până la vârsta de 30 de ani.

Capricorn

Este o zodie obsedată să deţină controlul, iar atunci când îl pierde intervine un orgoliu uriaş şi poate o depresie acută. Chiar dacă nu are dreptate, Capricornul da sfaturi şi încearcă să influenţeze pe cei din jurul lor. Fapt care îi poate duce pe interlocutorii care îl ascultă în direcţii total greşite.

Vărsător

Vărsătorii au mânia persecuţiei! Au idei fixe, iar dacă cineva le greşeşte... îl vor tortura cu întrebări şi discuţii şi cu diferite fapte până când acesta va ceda nervos. Au şi accese paranoice, de aceea în viaţa de cuplu sunt persoane geloase şi care tind să îşi despartă partenerul de viaţă de prieteni şi familie.

Peşti

Sunt de-a dreptul pasionaţi de superstiţii, fenomene supranaturale. Unii reuşesc să transforme acest fapt într-o obsesie! De asemenea, Peştii sunt obsedaţi de ideea de singurătate. Sunt dispuşi să treacă peste orice, chiar şi peste infidelitate, numai să nu rămână singuri... De regulă se închid în sine şi nu vorbesc cu nimeni despre problemele pe care le întâmpină. Au tendinţa să cadă în depresii destul de grave.

 

femina.ro

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou