Previziuni pentru săptămâna 19-25 august

Ziarul Atac, 19 august 2013, Ora 11:26

  • print
  • |
previziuni-pentru-saptamana-19-25-august-33418-1.jpg

Va fi o săptămână în care mulţi dintre noi îşi întorc privirea către casă, cămin, familie. Vezi ce au pregătit pentru tine astrele în săptămâna 19-25 august 2013!

Berbec

Este o perioadă bună din punct de vedere financiar. Nu neapărat pentru că vei câştiga bani propriu-zis, ci pentru că poţi găsi noi modalităţi de a-ţi spori câştigurile, urmând ca rezultatele să vină în săptămânile următoare. Cu aceeaşi ocazie apar şi alte posibilităţi care îţi dau o stare de bine, te fac să speri şi te entuziasmează.

Taur

A venit timpul să scapi de lucrurile inutile sau rele din viaţa ta. E momentul ideal să te ocupi de puţină curăţenie în casă pentru a scoate tot ce îţi blochează spaţiul şi energiile. Trebuie să fii "nemiloasă" şi să arunci tot ce e în plus. Gândeşte-te bine şi la oamenii din jur şi starea pe care ţi-o dau. Probabilc ă există lângă tine cineva care te stoarce de vlagă şi e bine să te îndepărtezi.

Gemeni

Vei constata că singurătatea îţi face bine în această perioadă, deşi tu eşti o persoană foarte sociabilă. Iar cel mai bine te vei simţi la tine acasă, în căminul tău, cu cel mult familia alături. Poţi folosi acest timp ca să te odihneşti şi să îţi refaci energia fiindcă în ultimul timp te-ai cam neglijat. Gândeşte-te şi la lucrurile la care trebuie să renunţi ca să faci faţă mai bine pe viitor vieţii de zi cu zi.

Rac

Începi să comunici mai mult prin toate mijloacele posibile. Probabil că vrei să faci o investiţie, ceea ce necesită discuţii îndelungate cu cei dragi dar şi cu posibili vânzători. Dacă este ceva legat de casa sau intimitatea ta, ai grijă la starea pe care ţi-o oferă acel lucru şi la energia pe care ar putea să o aducă în viaţa ta.

Leu

Dacă alte zodii se concentrează pe casă şi familie, tu ai parte de experienţe noi, cunoştine noi şi locuri noi. Probabil urmează să faci o călătorie undeva unde nu ai mai fost până acum, iar acolo vei cunoaşte persoane noi şi vei trăi experienţe la care nici nu te gândeai. E bine să fii deschisă la astfel de lucruri, dar în acelaşi timp să nu pierzi din vedere lucrurile importante, care rămân cu tine pe termen lung.

Fecioară

A venit timpul să te gândeşti bine la tine, la viaţa ta şi să faci unele schimbări, astfel încât să scapi de stres, griji, anxietate. Dacă e lângă tine vreo persoană care îţi sporeşte temerile sau te oboseşte, nu ezita să o îndepărtezi. Este o perioadă plină de emoţii, care poate aduce sfârşitul unei relaţii importante. NU trebuie să faci compromisuri.

Balanţă

E posibil să te muţi, să reamenajezi casa, sau să faci diverse schimbări în căminul tău. Nu va fi uşor şi va trebui să faci unele investiţii, dar merită dacă până la urmă vei ajunge să te simţi mai relaxată în propria casă. Din păcate, aceste investiţii şi eforturi vor duce la conflicte în familie, lucru normal într-o perioadă stresantă.
Scorpion

A venit momentul să socializezi mai mult şi să te distrezi mai mult. Astfel, e posibil să cunoşti şi persoane noi care te pot ajuta în carieră sau în viaţa socială. Aşa că nu e cazul să te relaxezi prea tare. Ba din contră, ai grijă cum vorbeşti şi cu cine şi de asemenea, ai grijă la comportament!

Săgetător

Dacă alţii îşi îndreaptă atenţia mai mult către casă şi familie, la tine e exact invers. Ajungi să-ţi cam neglijezi căminul şi pe cei dragi fiindcă ai tot mai mult de muncă şi sarcinile sunt tot mai grele. De fapt, aşa ţi se par ţie deoarece eşti obosită şi pur şi simplu nu mai faci faţă. Stresul poate duce şi la conflicte în familie sau la muncă.

Capricorn

Este o perioadă dedicată iubirii. În relaţia de cuplu descoperi noi modalităţi de a comunica şi de a-ţi exprima iubirea. După o perioadă mai grea, acum lucrurile par că se rezolvă de la sine şi timpul petrecut împreună îţi aduce numai bucurii şi satisfacţii. Totuşi nu trebuie să-ţi neglijezi nici munca pentru că îţi poate aduce, de asemenea, unele bucurii.

Vărsător

Primeşti multă atenţie şi multe aprecieri în familie, lucru care te face să-i preţuieşri mai mult, la rândul tău, pe cei dragi. Din păcate lucrurile nu stau la fel şi la muncă, unde apar nişte discuţii pe care nu le poţi aplana deloc. Lucrurile se complică mai ales spre sfârşitul săptămânii, care te găseşte cu nervii la pământ şi foarte obosită.

Peşti

Îţi întorci atenţia mai mult către finanţe şi oblicaţiile financiare pe care nu le mai poţi amâna. Problema nu este lipsa banilor, ci mai degrabă lipsa de chef şi energie pentru a face drumuri la bancă sau la instituţiile statului. Oricum, vei observa că trebuie să munceşti mai mult pentru a-ţi câştiga traiul şi îţi dă bătăi de cap aceeaşi lipsă de energie.

sursa: Unica.ro

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou