Ştii să-ţi asculţi partenerul?

Mirela Ene, 7 octombrie 2014, Ora 11:22

  • print
  • |
stii-sa-ti-asculti-partenerul-43829-1.jpg

Doamnelor, trebuie s-o recunoaştem: petrecem mult timp plângându-ne de partenerul nostru că nu face asta, că nu face aia, îi reproşăm o mulţime de lucruri.

Dar ţi-ai pus următoarea întrebare: ştii să-l asculţi? Încearcă să fii cât mai corectă cu putinţă când răspunzi la această întrebare şi fă eforturi, încearcă să-ţi asculţi partenerul şi să-l înţelegi.

Berbec

Eşti capabilă să-l ierţi când îţi greşeşte? Deoarece se pare că problema în cuplul vostru de aici se trage. Eşti cam dură, nu poţi scăpa de ranchiună. Partenerul tău trebuie să fie perfect. Te-ai gândit că ai prea mari aşteptări de la el?

Taur

Îţi petreci majoritatea timpului făcându-i reproşuri. Dar te-ai gândit măcar o dată cum se simte partenerul tău când îi faci mereu reproşuri? Face eforturi şi ţi-a demonstrat asta de mai multe ori deja. Trebuie să fii mai recunoscătoare. În cuplu ai uneori tendinţa să uiţi de aşteptările partenerului tău şi să nu-l asculţi.

Gemeni

Nu reuşeşti să găseşti fericirea în compania să. Acest lucru ar putea veni din faptul că eşti mereu nemulţumită, în toate domeniile. De acord, nu este perfect dar nici tu nu eşti. Încearcă să fii mai indulgentă cu el, vei face doar bine cuplului vostru.

Rac

Ştii să-i dai dreptate atunci când trebuie, să-i faci pe plac, să-i faci unele surprize plăcute, să-i oferi mici atenţii. Partenerul tău, la rândul său, face eforturi ca relaţia voastră să funcţioneze ca pe roate.

Leu

Partenerul tău se simte neglijat şi frustrat. Schimbă-te rapid înainte ca lucrurile să degenereze. Începe prin a-ţi arăta sentimentele faţă de el, îşi va da seama că nu eşti insensibilă la dragostea pe care ţi-o oferă.

Fecioara

Te-a înşelat în trecut şi îţi este cam greu să ai încredere în el. Ai decis să rămâi alături de el, dar trebuie să ştii să-l asculţi dacă vrei ca lucrurile să meargă între voi.

Balanţa

Comunicarea lipseşte din păcate în cadrul cuplului tău. Cu toate acestea, este esenţială. Nu eşti singura vinovată de lipsa de comunicare şi partenerului tău îi este cam greu să se deschidă din punct de vedere emoţional în faţa ta.

Scorpion

Fă-ţi timp şi armonizează-ţi relaţia. Trebuie să iei în considerare aşteptările şi dorinţele partenerului tău şi să îmbunătăţeşti lucrurile care nu merg între voi. Rămâi obiectivă şi nu ezită să-l feliciţi atunci când face progrese.

Săgetător

Îl iubeşti ca o nebună şi el ştie acest lucru. Dar partenerul tău nu prea te ajută. Prea sigur pe el, are obiceiul să obţină uşor ceea ce îşi doreşte. Nu fii atât de vulnerabilă.

Capricorn

Eşti mereu la dispoziţia lui, nu ştii să spui nu. Ai grijă, ar putea să profite de bunătatea ta. Să nu ai remuşcări când îl refuzi. Şi el trebuie să facă ceva pentru relaţia asta, nu doar tu.

Vărsător

Nu prea ai obiceiul să te plângi de partenerul tău, dar ai grijă cu schimbările bruşte de dispoziţie, ai putea să-l răneşti fără să vrei.

Peşti

Preferă să te solicite când are nevoie de răspunsuri de genul Da sau Nu, îi place la nebunie să se plângă.

 

 

Zodiac24.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou