"Angajăm femei frumoase care să fure informaţii de la oamenii de afaceri"

Valeriu Daniel, 23 ianuarie 2013, Ora 11:37

  • print
  • |
angajam-femei-frumoase-care-sa-fure-informatii-de-la-oamenii-de-afaceri-29004-1.jpg

Cel mai ciudat anunţ de angajare publicat anul acesta în presa americană se referă la recrutarea de "femei frumoase, sofisticate", care să seducă oameni de afaceri importanţi şi să sustragă informaţii esenţiale legate de businessul lor.

Potrivit anunţului publicat de o firmă din Manhattan, New York, se caută 30 de femei frumoase pentru postul de "agenţi secreţi". Acestea trebuie să îşi trimită CV-ul, ci doar o fotografie şi câteva cuvinte de auto-descriere.

"Eşti lipsită de prejudecăţi, ai simţul aventurii vrei să faci bani frumoşi? Suntem un grup specializat în obţinerea de informaţii-cheie de la lideri de business, prin seducerea lor de femei frumoase ca tine. Fiecare misiune va fi plătită cu sume cuprinse între 5.000 şi 20.000 de dolari, în funcţie de valoarea informaţiilor şi de cât de greu este să le obţii. Decontăm, de asemenea, cheltuielile de transport şi călătorie", se spune în anunţul de recrutare.

Vezi anunţ de recrutare pe Business Insider.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou