Descoperire înfricoşătoare în Washington. Doi ALIGATORI de aproape 1,5 m lungime se plimbau nestingheriţi

Ziarul Atac, 28 noiembrie 2012, Ora 21:08

  • print
  • |
descoperire-infricosatoare-in-washington-doi-aligatori-de-aproape-1-5-m-lungime-se-plimbau-nestingheriti-28121-1.jpg

Poliţiştii au descoperit, într-o casă din statul american Washington, unde au descins după ce au fost sesizaţi că s-a tras un foc de armă, 15 plante de marijuana păzite de doi aligatori lungi de un metru şi jumătate, relatează Reuters, citat de Mediafax.

Veniţi să facă cercetări la locuinţa respectivă din Olympia, statul Washington, în urma sesizării unei împuşcături, poliţiştii au descoperit o bară de striptease, plantele de marihuana şi animalele furioase care le păzeau. "A fost un eveniment destul de atipic. Vedem bare metalice tot timpul, dar acolo erau şi aligatori", a spus locotenentul Greg Elwin.

Unul din locuitorii casei, Darren Shore, în vârstă de 41 de ani, este suspect de crimă cu premeditare şi a fost ridicat de poliţişti. El le-a spus agenţilor că a tras într-o maşină aflată pe proprietatea sa, de teamă că va da cu vehiculul peste el. Însă la prima vedere, se pare că acesta a tras în mod premeditat, de îndată ce şoferul a intrat cu maşina pe proprietatea lui.

Un bărbat de 30 de ani, împuşcat în braţ, a fost tratat la un spital din apropiere, viaţa nefiindu-i pusă în pericol.
Înainte să fie dus la secţie, Shore s-a oferit să-i ajute pe poliţişti să izoleze aligatorii, care au fost ademeniţi cu bucăţi de carne de pui crudă şi încuiaţi în baie.

Locotenentul a mai povestit că proprietarul deţinea legal aceste animale, care au fost lăsate în baie cu cada plină cu apă şi cu carnea de pui, ce părea să le placă. Aligatorii au rămas în grija unei femei care locuieşte de asemenea în casă şi care lucrează ca dansatoare la bară.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou