Fereşte-te de hoţii din bancomate. Metoda nouă de furt

Ziarul Atac, 22 noiembrie 2012, Ora 12:10

  • print
  • |
fereste-te-de-hotii-din-bancomate-metoda-noua-de-furt-28016-1.jpg

Hoţii din Marea Britanie au inventat o nouă metodă de a fura bani de la bancomate. Ei introduc în aparat un dispozitiv de metal în formă de gheară care reţine bancnotele înainte ca acestea să fie livrate în exteriorul aparatului.

Dispozitivul este extrem de greu de depistat deoarece este complet ascuns în interiorul bancomatului. Pentru că nu îl observă, utilizatorii obişnuiţi nu-şi dau seama ce se întâmplă şi nu raportează furtul la poliţie deoarece sunt convinşi că banii nu le-au fost livraţi din cauza vreunei probleme tehnice apărute la bancomat.

Noul mod de a fura a fost semnalat în mai multe oraşe din Marea Britanie. În prima jumătate a acestui an au fost aproape 2.500 de cazuri de furt de acest fel, răspândite în toată ţara.

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou