Gestul făcut de un bebeluş în timp ce venea pe lume i-a şocat pe medici

Ziarul Atac, 3 ianuarie 2013, Ora 13:19

  • print
  • |
gestul-facut-de-un-bebelus-in-timp-ce-venea-pe-lume-i-a-socat-pe-medici-28571-1.jpg

Alicia Atkins, din Glendale, Arizona, a născut-o pe fiica sa, Neveah, cu ajutorul unei operaţii de cezariană, pe 9 octombrie 2011.

Soţul său, Randy, este cel care a imortalizat momentul venirii pe lume a fetiţei lor, iar cea mai emoţionantă imagine este aceea în care micuţa, aflată încă în pântecul mamei sale, scoate mânuţa prin operaţie şi îl apucă pe medic de deget.

Medicul m-a strigat "Hei, m-a apucat de deget", îşi aminteşte tatăl, citat de o televiziune locală şi de Daily Mail. "Aşa că am alergat şi am făcut fotografia şi am rămas pierdut, uitându-mă la ea. E o fotografie uluitoare".

Adevăratul fotograf profesionist din familie este Alicia, care are un studio de fotografie. Tot ea a fost cea care a postat imaginea pe contul său de Facebook. Spre surpriza sa, imaginea a atras atenţia tuturor, primind până acum peste 260 de comentarii, 500 de share-uri şi 1800 de aprecieri, reacţiile oamenilor emoţionându-i, încă o dată, pe cei doi părinţi.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou