HOROSCOP 2013: Află cum stai cu sănătatea, în funcţie de zodie

Ziarul Atac, 22 decembrie 2012, Ora 20:06

  • print
  • |
horoscop-2013-afla-cum-stai-cu-sanatatea-in-functie-de-zodie-28487-1.jpg

Află care va fi starea ta de sănătate în 2013, în funcţie de zodie. Vezi care sunt motivele de îngrijorare şi cum să le faci faţă, dar şi ce schimbări să faci în noul an pentru ca starea ta de sănătate să fie la cote înalte.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Iată un început de an 2013 în care influenţele cereşti, legate de domeniul sănătăţii, vor fi favorabile pentru tine, de data asta. Stelele vitalităţii şi dinamismului - Soarele, Marte şi Uranus - vor fi bine plasate. Astfel te poţi aştepta să beneficiezi de un tonus fizic şi moral impecabil. Dacă suferi de o boala cronică, aceste influențe celeste pozitive ar trebui să ducă la o stabilizare sau chiar, pentru unii nativi, la o îmbunătăţire, probabil din cauza unui nou tratament.

Tendinţa, în lunile de primăvară, este de armonie şi de menţinere a unei stări bune de sănătate generală. Menajează-te, chiar dacă energia pe care o ai în această perioadă te ajută să depăşeşti, fără probleme, dificultăţi diferite. Fă-ţi un program de sănătate şi schimbă-ţi stilul de viaţă. Acest lucru te va ajuta să eviţi disconfortul şi să te bucuri mai mult de vitalitatea ta.

Pentru unii dintre nativii Berbec, ficatul şi sistemul respirator vor fi, probabil, ameninţate. Totul depinde, desigur, de vârsta şi de stilul tău de viaţă. Mai mult decât oricând, ai grijă să te oxigenezi cât mai bine şi refuză orice exces. Evită stimulentele, cum ar fi alcoolul, tutunul şi cafeaua, care te pot dezechilibra pe termen lung. Însă, pentru majoritatea nativilor, în special cei născuţi în ultimele decade, problemele de sănătate nu vor juca un rol important, ceea ce face că lunile de vară să treacă frumos.

Totuşi, chiar dacă nu eşti absolut convins, dieta joacă un rol cheie în menţinerea sănătăţii. Şi, dacă te vei supraalimenta şi vei bea prea mult, te-ai putea confrunta cu unele probleme. Fără să deviii un ascet, încearcă, cel puţin, să limitezi cantitatea de alimente şi redu alimentele prea grase sau prea dulci. Chiar şi o cantitate mică nu te va împiedica să profiţi de plăcerile gastronomice ale mesei!

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Numeroasele influenţe celeste care afectează, în primele luni ale lui 2013, semnul natal al Taurilor, vor avea, printre alte efecte pozitive, şi întărirea voastră fizică şi a echilibrului mental. Este adevărat, Marte vă poate, uneori, provoca stări de nervozitate sau faze scurte de apatie, dar imediat după ce planeta energiei îşi va relua drumul direct, ea va fi bine conectată la zodia ta. Rezultatul: un dinamism debordant, care-ţi va tăia răsuflarea!

Tonusul bun şi vitalitatea extraordinară vor fi atuurile tale şi în lunile de primăvară. În plus, un moral ridicat te ajută să te păstrezi în formă bună sau să te recuperezi mai rapid în caz de probleme de sănătate. Totodată, tulburările digestive care îţi dau bătăi de cap uneori sunt în scădere.

Şi în partea a două a anului, nativii Taur vor avea un echilibru fizic şi nervos suficient de bun. Aceia dintre voi care au avut parte de momente de oboseală sau de hipertensiune arterială, insomnie sau crampe, îşi vor recapătă sănătatea. Sistemul imunitar se va întări şi nu veţi mai avea de suferit, de data aceasta, când va veni vorba de microbi sau viruşi. Profită de această îmbunătăţire a sănătăţii pentru a trece pe o dietă specială sau pe exerciţii fizice regulate.

Acest lucru te va ajuta pe termen lung, mai ales că, în ultimele luni ale lui 2013, debordând de dinamism şi de un tonus bun, vei arăta, în plus, o rezistenţă remarcabilă. Deşi sunt semne că se vor înmulţi şi diversifica activităţile pe care le vei desfăşura, nu vei simţi oboseală. În plus, tulburările circulaţiei sângelui vor scădea semnificativ. Pot apărea supărări gastrice, poate ulcer, precum şi intoxicaţii alimentare, aşa că va trebui să te îngrijeşti.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Începutul de an 2013 îi va găsi pe nativii Gemeni tonici şi dinamici. Totuşi, în aceste prime luni, veţi fi înclinaţi să vă risipiţi energia, ca şi cum ar fi inepuizabilă! Atenţie, fiţi moderaţi în toate sau este posibil să aveţi probleme de sănătate care va vor împiedica să va bucuraţi de viaţa bună.

Pentru următoarele luni, este bine să luaţi în considerare efectele benefice ale apei, tocmai pentru că elementul apă va fi vedeta, în această perioadă. Dacă suferiţi de vreo afecţiune, ar fi bine să luaţi în considerare mai întâi o talasoterapie, căci ar putea face minuni. Fie că eşti sănătos, fie că suferi de ceva în acest moment, bea multă apă între mese, dar numai puţin în timpul mesei, astfel încât să nu se dilueze sucurile gastrice.

Un moral excelent şi foarte multă energie, iată ce-i aşteaptă pe nativii Gemeni începând cu a doua jumătate a anului. În plus, dacă aveţi unele mici probleme de sănătate, le veţi aborda într-un mod foarte pozitiv şi aveţi şansa de a găsi medicul şi tratamentul bun. Aveţi, totuşi, grijă de voi, pentru că sistemul natural de apărare va fi uşor slăbit şi veţi fi mai predispuşi bolilor microbiene şi virale.

Dacă veţi face acest lucru, ultimele luni ale anului 2013 va vor găsi într-un bun echilibru şi cu un moral pe măsură. Două avantaje majore, pentru a fi în mare formă. Trebuie doar să va abţineţi tendinţei de a abuza de plăcerile mesei. Da, chiar dacă eşti, de obicei, destul de subţire, în aceste zile apreciezi atât un vin bun, cât şi o mâncare bună, şi nu poţi rezista exceselor.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
În general, nu vei avea de ce să te plângi de sănătatea ta, în primele luni ale lui 2013. Vei beneficia de influențe care-ţi vor da o bună vitalitate şi te vor ajuta să îţi consolidezi sistemul imunitar. Nativii Rac ar trebui să fie, totuşi, atenţi să nu devină prea lacomi. Dacă aţi abuzat de mese copioase, cu tocături piperate şi sosuri, ar fi bine să aveţi înţelepciunea de a începe o dietă, înainte ca ficatul vostru să vă dea peste cap.

Vitalitatea ta nu va fi pusă la încercare, nici în lunile de primăvară. Impulsurile bune ale lui Jupiter vor fi consolidate de către Soare. Astfel, te vei bucura de o energie pozitivă şi de o protecţie imunitară solidă, ce ar trebui să te apere de boli microbiene sau virale. Ai grijă să nu-ţi risipeşti forţele, trăind viaţa doar la maximum şi întinzând coarda prea mult, pentru că ai putea supăra planetele prezente pe cerul tău. Încetineşte puţin ritmul.

În plină vară, te vei bucura de un dinamism excelent. Marte, planeta energiei, bine plasată, vă ajută să vă recuperaţi tonusul. Dacă traversezi o perioadă obositoare sau dacă ai avut parte de o problemă fizica, îţi vei recapăta încrederea, te vei recupera foarte repede şi îţi vei recapăta echilibrul. Acest climat pozitiv ar trebui să te ajute, dacă doreşti, să începi o dietă care îţi va permite să găseşti calea de mijloc.

Finalul anului 2013 îi va găsi pe nativii Rac cu un excelent echilibru nervos. Insomniile sunt în declin accentuat şi, chiar dacă duci o viaţa agitată, te vei recupera sută la sută, graţie unui somn bun. În plus, vei rezista foarte bine la stres. Ar fi bine, totuşi, să eviţi stările de tensiune sau de agitaţie. În ceea ce priveşte persoanele cu probleme hepatice sau dermatologice, ele se vor recupera repede.

Pentru celelalte zodii, consultaţi eva.ro

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou