Horoscop chinezesc: Ce îţi aduce 2013

Ziarul Atac, 10 ianuarie 2013, Ora 14:02

  • print
  • |
horoscop-chinezesc-ce-iti-aduce-2013-28668-1.jpg

Ai multe obstacole de depăşit sau anul va decurge lin pentru tine? Horoscopul chinezesc pe 2013 îţi spune ce te aşteaptă în următoarele 12 luni.

Şobolan

Ai momente perioad emai bune şi perioade mai rele. Mai multe obstacole te fac să te abaţi d ela calea ta şi îţi dau o stare de iritare, dar veigăsi tactica potrivită pentru a le depăşi. Ţine-i alături pe ceid ragi, căci vei avea nevoie de ei. Altfel, ai noroc pe toate planurile şi te aşteaptă un succes major. Apar multe oportunităţi, mai ales în primele luni, dar trebuie să ştii cum să profiţi de ele. Este bine să ignori comentariile răutăcioase şi orice fel de „vibraţii" negative, mai ales în dragoste, unde pot să apară nişte conflicte.

Bou

Anul 2013 îţi aduce multe suişuri şi coborâşuri, multe schimbări importante. Răbdare îţi va fi pusă la grea încercare. Trebuie să fii calmă, să-ţi păstrezi optimismul, zâmbetul de pe buze şi mai ales să rămâi politicoasă cu cei din jur, chiar dacă nu ţi se pare că ar merita. Nu se ştie cine îţi va fi de ajutor la un moment dat. Viaţa sentimentală îţi aduce mari bucurii, ceea ce te ajută să depăşeşti nişte mai momente mai grele din punctul de vedere al sănătăţii. Ai grijă la secrete, pentru că îţi pot strica relaţia de cuplu.

Tigru

Ai un an foarte ocupat, în care va trebui să înveţi cum să faci mai multe în acelaşi timp. Ai o intuiţie puternică, ce te ajută să te implici în cele mai profitabila proiecte şi să alegi bine oamenii care îţi stau în preajmă. Anul începe mai prost din punct de vedere financiar, dar lucrurile se maeliorează în vară. Anul şarpelui te face mai puternică, mai hotărâtă, dar şi uşor mai agresivă şi aici trebuie să ai grijă pentru că la mânie poţi spune lucruri pe care apoi o să le regreţi. Relaţiile deja existente merg spre bine, dar sun posibile şi noi cunoştinţe foarte interesante.

Iepure

Anul 2013 nu este foarte bun pentru tine. Ai probleme de sănătate, o încrede în sine scăzută, întâmpini multe obstacole şi nu reuşeşti să profiţi de ocaziile favorabile. Eşti o persoană inteligentă, dar tocmai asta e problema anul acesta. Gândeşti prea mult, analizezi prea mult. Ai nevoie de puţină impulsivitate şi puţină îndrăzneală. Sunt posibile şi probleme în cuplu sau în cercul de prieteni. Te vei trezi ignorată fix când ai mai multă nevoie de ajutor. Cu răbdare şi diplomaţie vei reuşi să treci teafără peste acest an greu.

Dragon

2013 îţi aduce atât momente bune, cât şi momente rele. Apar ocazii unice, dar şi multe dezamăgiri, mai ales când vine vorba de relaţii. Ai parte de conflicte şi situaţii când ţi se pare că cei din jur sunt rău intenţionaţi. Orice ai avea de înfruntat... (vezi aici)

sursa: Unica

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou