Horoscop: Compatibilitate în dragoste 2013

Ziarul Atac, 28 ianuarie 2013, Ora 21:59

  • print
  • |
horoscop-compatibilitate-in-dragoste-2013-29144-1.jpg

Leoaicele se plictisesc repede, Fecioarele sunt pre tipicare şi critice, iar Vărsătoarele ţin prea mult la libertatea lor. Vezi ce spune horoscopul despre relaţiile tale şi motivul pentru care dau greş.

Semnele de foc - Berbec, Leu, Săgetător

Eşti o femeie plină de viaţă, entuziastă, mereu în vervă şi astfel atragi atenţia sexului opus într-o clipită. Nu îţi e greu să începi o relaţie, dar e mai greu să o păstrezi pe termen lung. În primul rând, nu toţi bărbaţii pot ţine pasul cu pofta ta de viaţă şi pe unii îi enervează atâta vorbă, atâta mişcare, atâta nelinişte.

În al doilea rând, tu eşti genul care plictiseşte repede şi găseşte defecte oricui după un timp. Te îndrăgosteşti repede şi iubeşti cu pasiune, dar flacăra se stinge curând. Chiar şi cel mai frumos, mai inteligent şi mai cuminte bărbat capătă tot felul de cusururi în ochii tăi, e nevoie doar de suficient timp ca să le descoperi. Iar dacă nu le are, le vei inventa.

Reproşurile pe care le face şi încercările tale de a corecta firea oricui nu îşi au locul într-o relaţie, unde se presupune că ar trebui să-l accepţi pe celălalt aşa cum e.

Berbec - Te plictiseşti repede de o relaţie şi eşti tot timpul în căutarea a ceva nou.
Leu - Eşti egoistă şi vrei totul pentru tine fără să te gândeşti la nevoile lui.
Săgetător - Mereu în căutarea a ceva nou, nu eşti deloc dispusă să ai o relaţie aşezată, lungă.

Semnele de pământ - Taur, Fecioară, Capricorn

Eşti o femeie inteligentă, frumoasă, puternică. Păcat că nu eşti conştientă de aceste calităţi. Problema ta într-o relaţie este lipsa încrederii în sine. De aici porneşte lipsa încrederii în partener şi o serie lungă de suspiciuni. Te ataşezi puternic de bărbaţii din viaţa ta, chiar dacă nu o recunoşti mereu şi tinzi să devii dependentă de partener.

Când el se abate câtuşi de puţin de la cuvântul tău, ai impresia că ai fost trădată şi această anxietate îţi afectează şi mai mult încrederea de sine. Eşti tot timpul într-un cerc vicios care îţi afectează iremediabil relaţiile.

Cei mai mulţi bărbaţi nu acceptă să fie controlaţi, criticaţi şi şantajaţi sentimental aşa cum faci tu. Dacă nu eşti tu cea care pune punct relaţiei din teama de a nu fi înşelată, atunci o va face el, sătul să fie ţinut sub papuc.

Taur - Eşti foarte încăpăţânată şi nu accepţi ca lucrurile să se facă altfel decât vrei tu.
Fecioară - Eşti foate tipicară şi critică, atentă la detalii şi mofturoasă.
Capricorn - Pe lângă faptul că eşti atât de nesigura pe tine şi geloasă eşti prea tăcută şi nu-ţi place să vorbeşti despre sentimentele tale.

Semnele de aer - Gemeni, Balanţă, Vărsător

Eşti o femeie sociabilă şi comunicativă, care pune mare preţ pe discuţiile deschise cu partenerul. Dar în timp ce ţie îţi place să despici firul în patru pe orice subiect, bărbaţii nu sunt toţi aşa de vorbăreţi şi unii din ei au nevoie de mai multă linişte.

Pentru tine, atunci când încetează comunicarea în cuplu, relaţia este ca şi mortă. Uiţi că nu întotdeauna dragostea se manifestă prin vorbe.

O altă problemă a ta este că te plictiseşti repede şi adori schimbările de decor, în timp ce partenerii tăi pot prefera rutina sau locurile familiare. Te plictiseşti repede şi de relaţii, având mereu nevoie de provocări. Partenerul tău trebuie să lupte pentru atenţia ta, chiar dacă el consideră că deja te-a cucerit.

Gemeni - Vorbeşti mult şi, uneori, fără rost, eşti complet lipsită de răbdare.
Balanţă - Eşti o fire boemă şi bărbaţii te găsesc greu de înţeles.
Vărsător - Ai nevoie de multă libertate într-o relaţie şi apare rapid gelozia din partea lui.

Semnele de apă - Rac, Peşti, Scorpion

Eşti genul de femeie care se dăruieşte cu trup şi suflet bărbatului iubit încă de la începutul relaţiei. Implicarea ta atât de profundă îi poate speria pe unii bărbaţi, mai ales pe cei care ţin la libertatea lor. Ai nevoie de ... (vezi aici)

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou