Horoscop: Perioade benefice pentru zodia ta în 2013

Mirela Ene, 25 ianuarie 2013, Ora 11:40

  • print
  • |
horoscop-perioade-benefice-pentru-zodia-ta-in-2013-29059-1.jpg

Dacă ai planuri mari pentru 2013, astrele îţi spun când este mai bine să le pui în aplicare pentru a avea şanse maxime de succes. Iată care sunt perioadele benefice pentru carieră, dragoste sau creativitate.

Berbec

Pentru dragoste, vara este perioadă ideală ca să discuţi cu partenerul şi să pui la punct problemele mai vechi. În luna iulie eşti mai răbdătoare şi mai comunicativă decât oricând. În carieră, ai o perioadă bună la începutul anului, mai ales în luna martie. Toamna aduce o perioadă propice schimbărilor din cămin, deci dacă vreo să-ţi pui la punct casa aşteaptă măcar până în septembrie.

Taur

Luna februarie îţi aduce pasiune şi sentimente împărtăşite. Se pot produce schimbări important în viaţa ta sentimentală, de la o nouă relaţie mai bună ca cea actuală până la o căsătorie. În carieră primele luni din an sunt mai proaste, dar nici celelalte nu sunt excelente. Nu este un an bun pentru un proiect nou, un job nou sau vreo investiţie.

Gemeni

Vara lui 2013 îţi aduce o perioadă numai bună pentur dragoste şi sex. Dacă eşti singură, a doua jumătate a lui iulie poate să aducă o nouă dragoste în viaţa ta, iar dacă ai deja o relaţie, ea devine mai strânsă şi se poate concretiza în aceeaşi perioadă. Pentru carieră nu existe perioade mai bune sau mai rele, dar pentru economii şi investiţii, primăvara este ideală.

Rac

Primăvara acestui an îţi aduce o perioadă propice pentru negocieri şi stabilirea de noi parteneriate. Dacă profiţi de ocazie s-ar putea să te alegi cu un job mai bun sau cu o promovare. Pentru că eşti... (vezi aici)

 

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou