O copilă cu voinţă de fier a ajuns vedetă pe Youtube VIDEO

Ziarul Atac, 26 iulie 2012, Ora 10:27

  • print
  • |
o-copila-cu-vointa-de-fier-a-ajuns-vedeta-pe-youtube-video-27187-1.jpg

La numai trei anişori a câştigat o mulţime de fani pe internet. Un clip postat cu micuţa în timp ce se urca pe tocul uşii întocmai ca Spiderman, a făcut 300.000 de vizualizări.

Prin determinarea sa, micuţa Sofya Dickson i-a cucerit pe internauţi. Sofya nu este deloc un copil obişnuit, ea iubeşte adrenalina la maximum, scrie Dailymail.co.uk.

Tatăl Sofyiei, Peter, a filmat-o pe micuţă în timp ce urca pe tocul uşii, iar fetiţa a ajuns un adevărat star pe Youtube. Peste 300.000 de internauţi au văzut clipul cu fetiţa, în timp ce striga "Pot să o fac!, Pot să o fac!". Tatăl fetiţei a filmat-o cu un telefon, iar sora acestuia i-a sugerat să încarce filmuleţul pe Youtube. În timp ce se căţăra, ea striga hotărâtă "Pot să o fac!, Pot să o fac!".

Bărbatul spune că fetiţa i-a povestit că a exersat aceste mişcări pentru a fi mai înaltă decât părinţii ei, însă adevaratul motiv ar fi că micuţa îşi dorea să ajungă mai uşor la dulciurile de pe frigider, a spus tatăl ei. Domnul Dickson a rămas impresionat de ofertele primite din partea televiziunilor americane, pentru a difuza acest clip. Banii primiţi pentru filmuleţ vor fi donaţi, aşa au decis părinţii Sofyei.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou