Reuşita care ar putea schimba lumea. Vezi ce au descoperit chinezii

Ziarul Atac, 28 decembrie 2012, Ora 15:16

  • print
  • |
reusita-care-ar-putea-schimba-lumea-vezi-ce-au-descoperit-chinezii-28529-1.jpg

Cercetătorii din Hong Kong par să fi reușit să găsească formula prelungirii tinereții, scrie Totb.ro. Deocamdată, formula a fost aplicată pe șoareci dar în viitorul apropiat ar putea avea succes și pe oameni.

Descoperirea a fost publicată în numărul din decembrie al publicației Cell Metabolism și a pornit de la o cercetare începută în 2005 pe îmbătrînirea prematură, progeria, o boală rară care afectează unul din patru milioane de oameni.

Cercetătorii din Hong Kong au studiat o mutație în proteina Lamin A, mutație care întrerupe procesul de reparație al celulelor, ceea ce provoacă îmbătrînirea accelerată. Lamin A activează gena SIRT1, genă asociată longevității. Elaborînd un medicament care imită Lamin A, cercetătorii l-au administrat șoarecilor suferinzi de progeria, prelungindu-le viața cu 30%.

sursa: Realitatea.net

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou