Valul roşu, fenomenul care a înspăimântat lumea! VIDEO

Mirela Ene, 14 ianuarie 2013, Ora 13:58

  • print
  • |
valul-rosu-fenomenul-care-a-inspaimantat-lumea-video-28762-1.jpg

Un val uriaş de nisip, de culoare roşie, asemănător unui tsunami, a acoperit vasele de pe mare, precum şi oraşul Onslow. Nisipul roşiatic ar fi fost ridicat de o furtună puternică.

Cei care lucrau la remorcherul din apropierea oraşului de coastă Onslow au reuşit să facă câteva fotografii. "N-am văzut niciodată aşa ceva. A fost ceva special şi am trăit un sentiment straniu", a spus Brett Martin. Mama Natură a început însă să lucreze la apus de soare când o furtună puternică a măturat nisipul spre oraşul Onslow.

Furtuna a durat aproape o oră, scrie nydailynews.com. Isaac Kneipp, şef pe un remorcher a spus că el nu a mai văzut niciodată ceva asemănător cu furtuna de miercuri. "Sunt la mare de 15 ani şi am trecut prin zeci de cicloane și condiţii meteo grele, dar aceasta este una dintre cele mai spectaculoase vizual", a spus el.

În Australia canicula întrece toate previziunile meteorologilor. În weekend a fost atât de cald încât pe unele drumuri a început să se topească asfaltul. Canicula pune probleme şi pompierilor în lupta cu incendiile care continuă în sud-estul Australiei. Zona cea mai afectată este statul New South Wales, unde focul a distrus peste 90.000 de hectare de teren.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou