Vrei să afli care sunt PRIETENII care s-ar CULCA cu tine? Facebook te ajută!

Diana Ionescu, 25 ianuarie 2013, Ora 11:31

  • print
  • |
vrei-sa-afli-care-sunt-prietenii-care-s-ar-culca-cu-tine-facebook-te-ajuta-29058-1.jpg

Controversata aplicație Bang Your Friends a fost creată pentru a le arăta utilizatorilor care sunt prietenii din lista lor de Facebook care ar vrea să facă sex cu ei.

Aplicația Bang Your Friends funcționează după un sistem foarte simplu. După ce intri în ea, ți se prezintă o listă cu toate persoanele de sex opus din lista ta de Facebook și le poți selecta pe cele cu care ai vrea să te culci.

Persoanele selectate nu află că ai fi dispus să faci sex cu ele decât în cazul în care folosesc la rândul lor aceeași aplicație și te selectează ca persoană cu care ar vrea să se culce.

Odată ce se găsește o compatibilitate, cei doi utilizatori nu trebuie decât să pună la punct detaliile partidei amoroase pe care și-o doresc.

mediafax

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou