Al doilea pod al pasajului Mihai Bravu a fost deschis circulației

Mălina Andrei, 28 octombrie 2014, Ora 15:42

  • print
  • |
al-doilea-pod-al-pasajului-mihai-bravu-a-fost-deschis-circulatiei-44103-1.jpg

După lucrări care au durat aproximativ cinci luni, circulția pe al doilea pod al pasajului Mihai Bravu, pe sensul de mers spre Piața Sudului, a fost deschisă, anunță primarul general al capitalei, Sorin Oprescu.

„După cinci luni fără câteva zile, al doilea pod Mihai Bravu a€“ Văcărești este gata și, de astăzi, se poate circulă pe el. Nu mai deranjam pe nimeni și rămân câteva puncte în care se va lucra dedesubt, pentru bretele și pentru amenajarea zonei de sub pod, fără însă a încurcă circulația rutiera", a declarat Oprescu.

Circulația pe al doilea pod al pasajului a fost deschisă marți în jurul orei 13.30, după vizita lui Oprescu.

Potrivit edilului, prin proiectul de infrastructură reprezentat de PASAJUL MIHAI BRAVU se închide inelul de circulație în partea de sud-est a orașului.

Pasajul Mihai Bravu are două poduri paralele, peste Splaiul Unirii și răul Dâmbovița, respectiv peste intersecția Prelungirea Sos. Mihai Bravu a€“ Calea Văcărești, fiecare cu un sens de mers și două benzi.

Pentru finalizarea lucrărilor la pasaj, Primăria Capitalei a atribuit asocierii italiene Astaldi Spa a€“ Astalrom SA, prin licitație restrânsă accelerată, un contract de 155,7 milioane de lei (35 milioane de euro), inclusiv TVA.

Proiectul fusese început de Romstrade, firmă deținută de NELU IORDACHE, însă contractul cu această a fost reziliat în decembrie 2012, după ce municipalitatea a plătit 37 de milioane de lei.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou