Ana Morodan, reținută după ce a fost prinsă beată și drogată la volan. „Contesa digitală” a refuzat recoltarea de probe biologice

Diana Ionescu, 29 martie 2023, Ora 11:20

  • print
  • |
ana-morodan-retinuta-dupa-ce-a-fost-prinsa-beata-i-drogata-la-volan-contesa-digitala-a-refuzat-recoltarea-de-probe-biologice-47706-1.jpg

Ana Morodan a fost reținută pentru 24 de ore de Polițiștii de la Brigada Rutieră după ce a fost prinsă beată și drogată la volan, potrivit unor informații obținute în exclusivitate de GÂNDUL.

Influencerița a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii de la Brigada Rutieră, după ce a fost oprită în trafic de două ori.

Inițial, ea a fost trasă pe dreapta marți, în jurul orei 16:00. Atunci, ea a refuzat să i se recolteze probe, motiv pentru care i s-a deschis un dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Ulterior, ea s-a urcat din nou la volan și a fost oprită de agenții Brigăzii Rutiere în jurul orei 23:00. Atunci ea a acceptat să fie testată, iar în urma verificărilor a ieșit la iveală că avea o concentrație de 0,05 g/l alcool pur în sânge și că a consumat droguri.

Două dosare penale în câteva ore

În acest context, Ana Morodan s-a ales cu două dosare penale în decurs de câteva ore.

În cursul zilei de miercuri, creatoarea de conținut digital va fi dusă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Ana Morodan are 38 de ani, este blogger și influencer în România. Ea este cunoscută în social media drept „contesa digitală".

Nu este prima dată când Morodan este în „centrul atenției" din cauza problemelor cu alcoolul

În urmă cu câteva luni, fosta concurentă de la Asia Express a apărut în cadrul emisiunii „Xtra Night Show", de pe Antena Stars, ușor „euforică". Starea în care se afla vedeta a generat o serie de controverse și critici în spațiul public. În apărarea sa, Morodan a explicat că totul a fost o „făcătură", în care a trebuit să imite faptul că este beată.

„Aia (n.r. momentul în care Ana Morodan a apărut în stare de ebrietate în emisiunea Xtra-Night Show) era cu trei-patru zile înainte de fimare (n.r. filmarea emisiunii „REALĂ, by Ana Morodan") și a fost o chestie gândită de noi, de toată echipa. Eu, o dată la șase luni fac ceva să comenteze lumea. De bine, de rău, să comenteze lumea. A fost o joacă actoricească. Mă scuzați că nu am dat la teatru. Scuzați-măăă„, a explicat Ana Morodan, pentru CANCAN.RO.

Apoi, într-o notă de umor, vedeta a declarat că ar prefera să mai bea câte un pahar de vin, însă are „interzis" de la producătorii emisiunii „Reală by Ana Morodan", de la  Antena Stars.

„Eu m-aș duce, sincer, să beau câte un vinuleț din când în când, să-mi pun un pahar de rose, numai că nu mă lasă ăia că se vede pe filmare și nu te lasă să bei un pahar de rose la televizor", a mai declarat Ana

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou