Asociația Europeană a Implementării și Apărării Drepturilor Omului -Themis a împlinit 5 ani de la înființare

Ziarul Atac, 1 octombrie 2015, Ora 09:46

  • print
  • |
asociatia-europeana-a-implementarii-si-apararii-drepturilor-omului-themis-a-implinit-5-ani-de-la-infiintare-46666-1.jpg

Iata-ne la ceas aniversar!

"Asociatia Europeana a Implementarii si Apararii Drepturilor Omului -Themis"(AEIADO - THEMIS) a implinit 5 ani de la infiintare. Suntem cu atat mai bucurosi cu cat, uitandu-ne inapoi, constatam ca am realizat, cu pasiune, responsabilitate si profesionalism o organizatie puternica si viabila.

Ne bucuram ca, in acesti cinci ani, am existat in peisajul organizatiilor care gestioneaza problematica drepturilor omului, am reusit sa nu - I deceptionam pe cei care si - au pus sperantele in noi si, mai mult de atat, putem sa afirmam, fara urma de indoiala, ca ne - am castigat un bine meritat prestigiu.

Concomitent cu atentia acordata relationarii cu societatea civila, cu comunitatea si cu principalele institutii de aplicare a Legii, AEIADO - THEMIS, a pus in prim plan apararea drepturilor celor carora acestea le - au fost incalcate.

Iata numai cateva aspecte menite sa ne motiveze, acum, la a cincea aniversare a asociatiei, pentru perfectionarea activitatii in toate domeniile in care este nevoie sa actionam.

Prezenta in mijlocul celor aflati in nevoie, respectarea legalitatii si drepturilor omului au constituit pentru noi, repere existentiale, in toti acesti ani, si vor fi, si in viitor, criterii principale de actiune.

Multumim membrilor nostri, tuturor celor care ne-au sprijinit sa fim si ne-au ajutat sa ne indeplinim menirea si obiectivele.
La multi ani!

PRESEDINTE FONDATOR
Consilier juridic Col.(R) Dr. Florian BERECHET

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou