Atmosferă de război în Gara Băneasa: Suporterii unguri aruncă cu petarde și fumigene

Mălina Andrei, 11 octombrie 2014, Ora 14:12

  • print
  • |
atmosfera-de-razboi-in-gara-baneasa-suporterii-unguri-arunca-cu-petarde-si-fumigene-43878-1.jpg

Suporterii maghiari care au ajuns în Gara Băneasa, au fost întâmpinați de sute de mascați, plițiști și jandarmi, dar nici măcar așa ultrașii nu s-au ferit să arunce cu petarde și fumigene și să fie agresivi verbal.
Pe trenul cu care aceștia au venit erau arborate steaguri ale Ungariei.

Suporterii maghiari urmează să fie duşi direct pe Arena Naţională cu 15 autobuze ale RATB, pentru a evita incidente precum cele de anul trecut.

Pe traseul de la gara Băneasa până la stadion, transportul va fi supravegheat şi cu ajutorul unui elicopter al Inspectoratului General pentru Aviaţie, pentru a avea imagini în timp real de pe traseu şi a evita eventuale incidente, a declarat pentru Mediafax, Irina Drăgan, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Române. De asemenea, suporterii vor fi filmaţi cu ajutorul unor drone comandate de la sol.

Fanii unguri au primit, la sosirea la Bucureşti, un pliant cu informaţii privind traseul, detalii despre stadion şi măsurile care trebuie să le respecte în România.

Încă de ieri după amiază, de când au plecat de la Budapesta, suporterii au aruncat cu petarde şi au scandat mesaje dure la adresa României. Ungurii au intrat în ţară puşi pe scandal - la Curtici au aruncat fumigene şi i-au stropit cu bere pe cei care se apropiau de tren.

Mobilizare de forte şi în Gara Basarab. Sute de suporteri din ţară au ajuns deja în Capitală. Dacă pentru maghiari s-au luat măsuri stricte de securitate, la fel se va întâmpla şi în cazul românilor. Poliţiştii şi jandarmii vor să facă tot ce e posibil pentru ca fanii României şi cei ai Ungariei să nu se întâlnească, informează b1.ro.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou