Cutremur cu magnitudinea de 7,4. Pericol de tsunami

Ziarul Atac, 5 mai 2015, Ora 10:58

  • print
  • |
cutremur-cu-magnitudinea-de-7-4-pericol-de-tsunami-46463-1.jpg

Un cutremur puternic a avut loc marţi în largul Papuei Noua Guinee, iar oficiali au avertizat că este posibil un tsunami, relatează Associated Press în pagina electronică.

Cutremurul, cu magnitudinea de 7,4, a avut loc la aproximativ 130 de kilometri sud de oraşul Kokopo (nord-est), la o adâncime de 63 de kilometri, a anunţat Institurul american de geofizică USGS, revizuind magnitudinea de 7,5 şi adâncimea de zece kilometri anunţate anterior.

Centrul de avertizare pentru tsunami din Pacific a anunţat că există pericolul producerii unui tsunami în urma cutremurului, dar valurile vor fi de doar un metru.

Papua Noua Guinee este situată la joncţiunea a trei plăci tectonice şi este afectată frecvent de cutremure care uneori generează tsunami.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou