CUTREMUR de 4,6 grade, în Vrancea. Este cel mai mare de anul acesta

Mălina Andrei, 24 ianuarie 2015, Ora 11:43

  • print
  • |
cutremur-de-4-6-grade-in-vrancea-este-cel-mai-mare-de-anul-acesta-45302-1.jpg

Un cutremur cu magnitudine 4,6 s-a produs în zona Vrancea, sâmbătă dimineața, informează Institutul Național pentru Fizica Pământului.

Un nou cutremur s-a produs, sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 9.55, în zona seismică Vrancea. Seismul s-a produs la o adâncime de 100 de kilometri şi a avut magnitudinea de 4,6 pe Richter.

Cutremurul s-a simţit şi în Bucureşti şi în Iaşi.

Seismul s-a produs la o adâncime de 100 de kilometri. El s-a simțit și la Iași, dar și la Constanța.
Oraşele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului, aflat în judeţul Vrancea, sunt: Focşani (39 de kilometri), Covasna (41 de kilometri) şi Târgu Secuiesc (49 de kilometri).

În ultima lună, s-au înregistrat 56 de cutremure, cele mai multe în Vrancea, dar şi în zone unde seismele se produc o dată la câţiva ani. Specialiştii spun că ceva similar nu s-a mai întâmplat de acum 15 ani.

Anul trecut, cel mai puternic cutremur din România s-a produs în data de 22 noiembrie, în zona Vrancea, și a avut magnitudinea de 5,7 grade pe Richter.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou