CUTREMUR în Vrancea. Ce magnitudine a avut seismul

Mălina Andrei, 13 aprilie 2015, Ora 17:26

  • print
  • |
cutremur-in-vrancea-ce-magnitudine-a-avut-seismul-46282-1.gif

Un cutremur cu magnitudinea de 3,6 grade pe scara Richter s-a produs luni după-amiază, la ora locală 15,15, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, potrivit Institutului Național pentru Fizica Pământului.

Oraşele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Covasna (30 kilometri), Târgu Secuiesc (44 kilometri), Sfântu Gheorghe (56 kilometri), Râmnicu Sărat (57 kilometri) şi Focşani (58 kilometri).

De la începutul acestui an, în zona Vrancea au fost înregistrate două cutremure cu magnitudinea de 4,6 grade, în 24 ianuarie şi 16 martie, ultimul având epicentrul în judeţul Buzău.

Conform datelor INFP, de la începutul anului, în zona seismică Vrancea, au fost înregistrate două cutremure cu magnitudinea de 4,6 grade pe Richter, unul având loc în data 24 ianuarie, iar celălalt pe 16 martie.

Anul trecut, în data de 22 noiembrie, s-a produs un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter, mișcarea tectonică fiind cea mai mare înregistrată în România în ultimii ani.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou