Best Dental

Dan Negru: "Analiștii financiari care panichează populația încasează mii de euro pe lună"

Mirela Ene, 21 martie 2023, Ora 16:52

  • print
  • |
dan-negru-anali-tii-financiari-care-panicheaza-populatia-incaseaza-mii-de-euro-pe-luna-47662-1.jpg

Omul de televiziune Dan Negru anunță că analiștii financiari care prezic crize și dezastre și care sperie populația încasează bani grei pentru aparițiile pe TV. Negru spune că sumele se ridică și la ordinul miilor de euro, iar ținta anunțurilor alarmiste sunt pensionarii săraci!

"Falimentul băncilor din America e explicat acu' la tv de un analist financiar: apocalipsă. Repetă mereu cuvântul. De vreo 2 ani o tot anunță. La început a speriat-o pe mama. Acu' mama s-a obișnuit cu "analiștii-apocalipsă". Același ins explică, după ce a terminat cu "apocalipsa", unde să ne investim banii în criza care urmează.Tot pe ton de panică!

Pe unii "analiștii financiari" îi cunosc. Contractele lor cu televiziunile sunt de vreo 1000 / 2000 euro / lună. Pentru banii ăștia anunță apocalipse și o sperie pe maică-mea. Sunt cei care n-au reușit să-și facă propriile afaceri, dar le explică altora ce sa facă cu banii. E ca și cum un gras ți-ar explica cum să slăbești!

James J. Cramer e prezentatorul "Mad Money" la CNBC și e o legendă pe bursa americană unde a făcut juma' de miliard de dolari. Așa a intrat în tv: cu credibilitatea obținută in afaceri. La noi orice păcălici e numit analist financiar și orice bișnițar îmbogățit furând statul e numit om de afaceri! Ocoliți frica! Și ocoliți-i pe cei care-ți spun cum să ajungi acolo unde ei nu au ajuns niciodată!", scrie Dan Negru  pe Facebook.

 

 

 

EDITORIAL

Generalul Ciuca: Nu voi face politica

Generalul Ciuca: Nu voi face politica

Cel mai prost din ultimii zece ani. Așa ar fi spus premierul Ciucă la întîlnirea cu sindicatele din Educație, și e încă neclar dacă s-a referit la momentul ales pentru grevă sau ar fi scăpat, pur și simplu, pe gură o evaluare de sine. De altfel, dacă-i asculți aiuristicul monolog de la negocieri, dilema dispare. În ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou