Declarație șocantă! Gorghiu recunoaște că Iohannis a deturnat voturile românilor

Anca Bratu, 20 aprilie 2023, Ora 21:10

  • print
  • |
declaratie-ocanta-gorghiu-recunoa-te-ca-iohannis-a-deturnat-voturile-romanilor-47837-1.jpg

O declarație absolut halucinantă a fost făcută ieri de președinta Senatului, Alina Gorghiu, într-o emisiune la Prima News, aceasta recunoscând cu seninătate, ba chiar cu încântare, că președintele Klaus Iohannis a deturnat rezultatul alegerilor din 2020, încredințând guvernarea - și încă de 3 ori - unui partid, PNL, care nu avea acest drept, în conformitate cu voturile exprimate de români.

"Le-am spus colegilor mei deja, chiar dacă unii mă vor critica, alţii vor înţelege, PNL are de 4 ani de zile premier, deşi scorul în alegeri nu îi dădea niciun drept să aibă acest prim-ministru.

Scorul politic în alegeri nu îţi dădea dreptul să ai poziţia de prim-ministru.

Cu toate acestea, de 4 ani avem prim-ministru liberal. Ăsta nu este meritul PNL, este efortul şi capacitatea preşedintelui de a susţine un premier care a venit din partea PNL, pentru că a existat acest parteneriat instituţional între PNL şi preşedinte iar PNL trebuie să recunoască faptul că preşedintele României a avut un cuvânt greu de spus în opţiunile de politică internă, în ecuaţia politicii interne din România", a declarat Gorghiu. 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou