Declarații șocante la adresa României. Arpad Gyorgy-Mozes numeşte România "Statul Islamic al Uniunii Europene"

Mălina Andrei, 11 martie 2015, Ora 10:20

  • print
  • |
declaratii-socante-la-adresa-romaniei-arpad-gyorgy-mozes-numeste-romania-statul-islamic-al-uniunii-europene-45890-1.jpg

Aproximativ 500 de persoane care au participat marţi, în Piaţa Eroilor din Budapesta, la un miting de comemorare execuţiei unor martiri secui la 10 martie 1854, au adoptat o petiţie prin care îi cer lui Victor Ponta să demareze negocieri cu privire la statutul Ţinutului Secuisc, scrie MTI, citat de Mediafax.

Participanţii la miting au protestat, totodată, faţă de interdicţia impusă primarului din Târgu Mureş de a organiza un eveniment similar în oraşul românesc.

Arpad Gyorgy-Mozes susține că secuilor din România li s-a interzis dreptul la liberă exprimare. El a denunţat o încercare din partea autorităţilor române de a distruge moştenirea arhitectonică a secuilor. "România este Statul Islamic al Uniunii Europene în secolul XXI", a apreciat Arpad Gyorgy-Mozes, adăugând că autorităţile române "decapitează" săptămânal
drepturile la liberă întrunire, de exprimare şi la "identitate naţională" a maghiarilor din România.

Aproximativ 500 de persoane au participat marţi, în Piaţa Eroilor din Budapesta, la un miting de comemorare execuţiei unor martiri secui la 10 martie 1854. Ei au adoptat o petiţie prin care îi cer lui Victor Ponta să demareze negocieri cu privire la statutul Ţinutului Secuiesc.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou