Delir! Zuckerman sugerează NATO să amenințe nuclear Rusia: Kennedy a avut curaj în 1962

Diana Ionescu, 7 aprilie 2023, Ora 08:05

  • print
  • |
delir-zuckerman-sugereaza-nato-sa-ameninte-nuclear-rusia-kennedy-a-avut-curaj-in-1962-47768-1.jpeg

Fostul ambasador american la București, Adrian Zuckerman, are o sugestie-șoc într-un material publicat recent în Newsweek, aceea ca NATO să își găsească îndrăzneala de a amenința Rusia inclusiv nuclear, fără a se teme de amenințările similare ale acesteia. Zuckerman pledează totodată pentru ca SUA și alți membri NATO să livreze urgent Ucrainei cele mai sofisticate arme, indiferent de risc.

"SUA și alți membri NATO nu au dat Ucrainei armele de care are nevoie pentru a câștiga războiul. I-au dat doar armele necesare pentru a supraviețui și a continua să lupte pentru libertatea sa.

Pentru a învinge, Ucraina are nevoie de arme de ultimă generație, pentru a putea lovi liniile de aprovizionare rusești și țintele strategice, fie în Ucraina, fie în Rusia. Ucraina trebuie să dispună de instrumente sofisticate pentru a-i alunga efectiv pe ruși din țară și pentru a-și proteja populația civilă de moartea și rănirea provocată de dronele, rachetele de croazieră și bombele rusești.

În mod incredibil, NATO nu a reușit să furnizeze avioane sau acoperire aeriană, cum ar fi zonele de interdicție, pentru a salva civilii nevinovați din Ucraina de la măcel. Spitalele, școlile, bisericile și centrele feroviare și alte locuri de întâlnire ale civililor au fost țintele deliberate ale criminalilor ruși. Măcelul continuă zilnic, în timp ce liderii mondiali continuă să își strângă mâinile și să se întrebe ce ar fi fost dacă!

Amenințarea nucleară nu trebuie să dicteze politica lumii libere

Argumentul privind amenințarea nucleară rusă, deși este o preocupare serioasă, nu ar trebui să dicteze politica lumii libere și nu ar trebui să fie folosit ca un instrument de șantaj. Dacă va fi acceptat ca atare, lumea liberă este pierdută, deoarece va fi mereu șantajată de criminali precum Putin, Xi Jinping sau mullahii din Iran.

Acum este momentul pentru o acțiune decisivă din partea SUA. Președintele Kennedy a făcut-o în timpul crizei rachetelor cubaneze" mai cere fostul ambasador.

De menționat că în 1962, președintele John F.Kennedy, confruntat cu intenția sovieticilor de a instala rachete cu rază medie de acțiune în Cuba care puteau lovi SUA, a amenințat URSS cu ripostă militară violentă și a ridicat nivelul de alertă al armatei la DEFCON 2, ceea ce însemna pregătirea forțelor militare pentru desfășurarea în vederea unui război nuclear și pentru eventuala bombardare a Moscovei în maxim 6 ore. Doar un prag sub DEFCON 1, care însemna ripostă nucleară în cazul declanșării efective a războiului nuclear.

În consecință, referirea lui Zuckerman la decizia lui JFK nu lasă loc de echivoc, fiind vorba de sugerarea unei amenințări militare directe la adresa Rusiei. Adică premise pentru al treilea război mondial.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:14
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou