Doi români şi opt italieni, răniţi într-un jaf armat la un supermarket din Italia

Mălina Andrei, 26 martie 2015, Ora 07:37

  • print
  • |
doi-romani-si-opt-italieni-raniti-intr-un-jaf-armat-la-un-supermarket-din-italia-46099-1.jpg

Doi cetăţeni români şi opt italieni au fost răniţi într-un jaf armat comis de doi indivizi la un supermarket situat la periferia oraşului italian Napoli, anunţă surse citate de ziarul La Repubblica, potrivit Mediafax.

Magazinul unde s-a produs atacul, miercuri după-amiază, este situat la periferia oraşului şi aparţine lanţului de supermarket-uri ETE. Doi bărbaţi înarmaţi au pătruns în magazin şi au încercat să îl jefuiască, dar proprietarii s-au opus.

A urmat o adevărată bătălie, în urma căreia zece persoane, inclusiv doi români, au fost rănite, potrivit presei italiene. Hoţii au ieşit la un moment dat din magazin, iar cei doi patroni au fugit după ei, cu maşina. În timpul urmăririi hoţilor, proprietarii magazinului au făcut un grav accident şi au ajuns la spital, cu răni serioase.

Unele publicaţii italiene informau că atacatorii de la supermarket ar fi fost nişte carabinieri care se aflau în timpul liber. Alte publicaţii din Peninsulă, între care şi Corriere della Sera scriu că atacatorii nu erau carabinierii, ci, din contră, aceştia au intervenit în timpul jafului pentru a-i opri pe agresori şi că au fost şi ei răniţi în schimbul de focuri.

Zece persoane au fost rănite în schimbul de focuri de la supermarket şi în accidentul rutier produs în timpul urmăririi, patru dintre răniţi fiind în stare gravă.

Printre răniţi figurează şi doi imigranţi români, transportaţi, potrivit La Repubblica, la Spitalul Sarno.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou