Best Dental

Doliu în familia regală din Bulgaria. Prințul Kardan a murit la 52 de ani

Mălina Andrei, 8 aprilie 2015, Ora 10:57

  • print
  • |
doliu-in-familia-regala-din-bulgaria-printul-kardan-a-murit-la-52-de-ani-46254-1.jpg

Doliu în familia regală! A murit Prinţul Kardam al Bulgariei, la vârsta de 52 de ani, în Spania. Cel mai mare fiu al ţarului Simeon Saxe Coburg, a decedat din cauza unei infecţii la plămâni, datorate imobilizării lungi la pat.

Prinţul Kardam de Bulgaria a murit din pricina rănilor produse de un grav accident rutier care a avut loc în 2008, el nereuşind să se recupereze.

"Moartea sa a fost rezultatul unei infecţii pulmonare legată de paralizia de care suferă de mulţi ani, după accidentul grav de circulaţie pe care l-a avut în 2008 şi din care nu s-a putut recupera", a precizat Simeon de Saxa-Coburg, pe pagina sa de internet, conform revistei Hola.

Kardam de Bulgaria avea 52 de ani şi era căsătorit cu Miriam de Ungaria, cu care are doi copii, Boris -moştenitorul- şi Beltran.

Simeon, rudă cu Regina Elisabeta a II-a şi a regelui Albert al Belgiei, a devenit rege la vârsta de şase ani. A fost trimis în exil şi a locuit în Spania mulţi ani, până când s-a întors în Bulgaria, în 2001. Din 2001 şi până în 2005, a devenit singurul suveran european care a îndeplinit funcţia de premier. El şi soţia lui, Margarita, călătoreau des în Spania şi s-au aflat lângă Kardam când a murit.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:23