Doliu în familia regală din Bulgaria. Prințul Kardan a murit la 52 de ani

Mălina Andrei, 8 aprilie 2015, Ora 10:57

  • print
  • |
doliu-in-familia-regala-din-bulgaria-printul-kardan-a-murit-la-52-de-ani-46254-1.jpg

Doliu în familia regală! A murit Prinţul Kardam al Bulgariei, la vârsta de 52 de ani, în Spania. Cel mai mare fiu al ţarului Simeon Saxe Coburg, a decedat din cauza unei infecţii la plămâni, datorate imobilizării lungi la pat.

Prinţul Kardam de Bulgaria a murit din pricina rănilor produse de un grav accident rutier care a avut loc în 2008, el nereuşind să se recupereze.

"Moartea sa a fost rezultatul unei infecţii pulmonare legată de paralizia de care suferă de mulţi ani, după accidentul grav de circulaţie pe care l-a avut în 2008 şi din care nu s-a putut recupera", a precizat Simeon de Saxa-Coburg, pe pagina sa de internet, conform revistei Hola.

Kardam de Bulgaria avea 52 de ani şi era căsătorit cu Miriam de Ungaria, cu care are doi copii, Boris -moştenitorul- şi Beltran.

Simeon, rudă cu Regina Elisabeta a II-a şi a regelui Albert al Belgiei, a devenit rege la vârsta de şase ani. A fost trimis în exil şi a locuit în Spania mulţi ani, până când s-a întors în Bulgaria, în 2001. Din 2001 şi până în 2005, a devenit singurul suveran european care a îndeplinit funcţia de premier. El şi soţia lui, Margarita, călătoreau des în Spania şi s-au aflat lângă Kardam când a murit.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou