Best Dental

Drulă îi bate obrazul lui Iohannis, după ce s-a decis că ministrul de Interne, Lucian Bode, a plagiat! "Nu mai există decât varianta demisiei"

Mirela Ene, 11 ianuarie 2023, Ora 19:14

  • print
  • |
drula-ii-bate-obrazul-lui-iohannis-dupa-ce-s-a-decis-ca-ministrul-de-interne-lucian-bode-a-plagiat-nu-mai-exista-decat-varianta-demisiei-47272-1.jpg

În acest moment, nu mai există decât varianta demisiei sau a demiterii, spune liderul USR, Cătălin Drulă, după ce Comisia de Etică a Universității Babeș-Bolyai a decis că teza de doctorat a lui ministrului de Interne, Lucian Bode, este „profund viciată".

„Plagiatul lui Bode, confirmat. Cine crede că-l dă Iohannis azi afară? Universitatea «Babeș-Bolyai» a confirmat plagiatul grosolan al lui Lucian Bode. În acest moment, nu mai există decât varianta demisiei sau a demiterii. Azi trebuie să fie finalul carierei politice găunoase a lui Bode. Azi trebuie să iasă din tăcere Klaus Iohannis. Dar, până acum, Don Klaus l-a susținut necondiționat pe Bode în disprețul unei țări întregi", afirmă Cătălin Drulă.

El afirmă că Lucian Bode trebuia să plece din funcție „în clipa în care a dat licitația cu dedicație pentru prietenul lui Klaus Iohannis".

„600 de BMW-uri. Licitație trucată. Nu a făcut-o. Trebuia să plece în momentul în care jurnalista Emilia Șercan a arătat că a plagiat 18.5% din lucrarea sa de doctorat. Nu a făcut-o. Mai mult, și-a pus argații de partid să o discrediteze. Sau în momentul în care poliția din subordinea lui a organizat un kompromat sinistru la adresa Emiliei Șercan. Nu a făcut-o. Trebuia să plece după cazul Onești sau după cazul atentatului cu bombă de la Arad. Nu a făcut-o. E haos în Poliția Română. A eșuat să înceapă o minimă reformă în instituția care ar trebui să asigure siguranța românilor. Iar în loc să-și prezinte demisia după eșecul aderării României la Schengen, Bode, din calitate de negociator-șef, a aruncat vina pe oricine altcineva. Ne spunea în noiembrie că Austria nu se opune aderării României, pentru a afla în decembrie că a mințit. Rechizitoriul politic al lui Lucian Bode e simplu: corupție, plagiat, incompetență. Iar viitorul ministru de Interne trebuie să ne asigure că prima măsură va fi desființarea Doi-Și-Un-Sfert (DGPI), o relicvă a Securității, folosită ca bâtă politică în rândul structurilor de poliție de către Lucian Bode și alți miniștri de Interne", încheie Drulă.

Comisia de Etică a Universității Babeș-Bolyai a decis, după analiza tezei de doctorat a ministrului de Interne Lucian Bode, că „abaterile etice constatate sunt suficient de importante pentru a concluziona că teza este profund viciată". 

Reacția Emiliei Șercan

​Jurnalista Emilia Șercan, care a analizat pentru PressOne  conținutul lucrării de doctorat a ministrului de interne Lucian Bode, consideră că Universitatea Babeș-Bolyai a făcut-o în „cheie politică mai mult decât etică", apreciind că decizia de a cere corectarea lucrării plasează Comisia de Etică de partea plagiatorilor.

 

  • "Dr. Bode e plagiator în mod oficial. Comisia de Etică a UBB confirmă dezvăluirea mea despre teza lui dr. Lucian Bode: teza de doctorat a ministrului de Interne este plagiată și cere editurii care a publicat cartea lui dr. Bode - CA Publishing, care i-a aparținut conducătorului științific al lui Bode, Adrian Ivan, rectorul SRI - retragerea acesteia.
  • Totuși, și de această dată, când în teză s-a constatat că există aproape o cincime plagiat, UBB cere corectarea plagiatului.
  • Această măsură arată că UBB s-a plasat, încă o dată, de partea plagiatorilor și nu a integrității academice. A preferat să îl apere pe Bode în loc de a apăra propria imagine și propriile standarde.
  • S-a raportat la "cazul Bode" în cheie politică mai mult decât etică", a scris Emilia Șercan într-un mesaj pe Facebook.

 

 

 

EDITORIAL

Noi informații despre crima oribilă de la Alba! Poliția precizează când ar fi fost ucis copilul

Noi informații despre crima oribilă de la Alba! Poliția precizează când ar fi fost ucis copilul

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, a afirmat, referindu-se la cazul de la Alba Iulia, unde un bărbat și copilul său în vârstă de un an au fost găsiți spânzurați, că în urma raportului medico-legal a reieşit că tatăl a curmat viaţa copilului cândva între miezul nopţii ş ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou