Best Dental

Elon Musk i-a suspendat contul de Twitter lui Kanye West!

Anca Bratu, 2 decembrie 2022, Ora 16:01

  • print
  • |
elon-musk-i-a-suspendat-contul-de-twitter-lui-kanye-west-47055-1.jpeg

Elon Musk i-a suspendat contul lui Kanye West după ce acesta a postat pe Twitter o postare acum ștearsă, cu o zvastică.

După ce a susținut că îi place pe Adolf Hitler, rapperul a postat o serie de tweet-uri controversate, inclusiv presupuse mesaje text între el și Musk. Printre tweet-uri, care au inclus laude și sprijin pentru Balenciaga în urma reacției recente împotriva companiei, Kanye, numit acum Ye, a postat o fotografie a unei svastici fuzionate cu o Steaua lui David.

Elon Musk i-a suspendat contul de Twitter lui Kanye West: "Am încercat tot posibilul".

Twitter a șters postarea jignitoare și l-a suspendat pe rapperul american. Ye făcuse recent o serie de comentarii antisemite care, în cele din urmă, au determinat mărci precum Adidas și Balenciaga să-și taie legăturile cu rapperul.

După celebra sa preluare a Twitter de 44 de miliarde de dolari, Elon Musk a restabilit contul lui Kanye luna trecută. Cu toate acestea, după ce un utilizator a postat un mesaj pe Twitter la Musk pentru a „repară-l Kanye, te rog", CEO-ul a răspuns: „Am încercat tot posibilul. În ciuda acestui fapt, el a încălcat din nou regula noastră împotriva instigării la violență. Contul lui va fi suspendat."

Rapperul, câștigător de 21 de premii Grammy, se luptă cu tulburarea bipolară, o afecțiune de sănătate mintală în care oamenii se confruntă cu episoade intense de dispoziție care durează de la câteva zile la săptămâni. Episoadele sunt fie maniacale, hipomaniacale sau depresive. Potrivit New York Post, West a manifestat în mod repetat un comportament neregulat, chiar înainte de a face public diagnosticul său.

Rapperul a fost internat de nenumărate ori. În 2018, arta albumului pentru cea de-a opta înregistrare a lui West, „Ye", a inclus expresia „Urăsc să fiu / Bi-Polar/it's awesome". Potrivit Everydayhealth.com, cercetările arată că tulburarea bipolară este asociată cu mai mult stigmat decât orice altă boală de sănătate mintală.

Într-un nou documentar, West a vorbit despre medicamentele sale și despre cum l-au determinat să se îngrașe. „Momentele în care m-am simțit, ca sinucigaș, încă mai au momente în care sunt dependent de Percocet fără măcar să-mi dau seama", dezvăluie el în documentar.

Potrivit Clinicii Mayo, episoadele de modificări ale dispoziției pot apărea rar sau de mai multe ori pe an la cei care suferă de tulburare bipolară. În timp ce majoritatea oamenilor vor experimenta unele simptome emoționale între episoade, unii pot să nu experimenteze niciunul.

Deși tulburarea bipolară este o afecțiune pe tot parcursul vieții, vă puteți gestiona schimbările de dispoziție și alte simptome urmând un plan de tratament, scrir doctorulzilei.ro

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Noi informații despre crima oribilă de la Alba! Poliția precizează când ar fi fost ucis copilul

Noi informații despre crima oribilă de la Alba! Poliția precizează când ar fi fost ucis copilul

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, a afirmat, referindu-se la cazul de la Alba Iulia, unde un bărbat și copilul său în vârstă de un an au fost găsiți spânzurați, că în urma raportului medico-legal a reieşit că tatăl a curmat viaţa copilului cândva între miezul nopţii ş ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou