Emil Boc a irosit 500.000 de euro pe un sistem de iluminat ”de discotecă” la Sala Polivalentă. BT Arena e condusă de protejatul lui Boc, un individ care și-a cumpărat haine de lux din bani publici

Mirela Ene, 11 aprilie 2023, Ora 07:14

  • print
  • |
emil-boc-a-irosit-500-000-de-euro-pe-un-sistem-de-iluminat-de-discoteca-la-sala-polivalenta-bt-arena-e-condusa-de-protejatul-lui-boc-un-individ-care-i-a-cumparat-haine-de-lux-din-bani-publici-47782-1.jpg

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca are de acum și un sistem de iluminat în valoare de 500.000 de euro. BT Arena e condusă chiar de Ionuț Rusu, „protejatul lui Emil Boc" și „un individ care și-a permis să-și cumpere haine de lux din banii instituției de mii de lei", notează ziardecluj.ro. 

Jurnaliștii locali remarcă faptul că sala are acum jocuri de lumini ca la discotecă, deși acestea nu-și au locul în sport. 

Potrivit primarului Emil Boc, investiția a fost de 2.409.280 lei + TVA. BT Arena a fost inaugurată în 2014, fiind o investiţie de circa 70 de milioane de lei.

Sala Polivalentă din Cluj, condusă de protejatul lui Emil Boc, Ionuț Rusu, un individ care și-a permis să-și cumpere haine de lux din banii instituției de mii de lei (și a fost iertat de nen'su Boc), beneficiază acum și de un sistem de iluminat în valoare de 500.000 de euro. Cu jocuri de lumini ca la discotecă. Fie să aibă frecătorul de mentă pe bani publici al lui Boc "atmosferă" să-și etaleze țoalele de firmă luate din bani publici, fie să aibă șeful lui Boc, plodul de sereist de Sebeș-Alba, Buta, unde-și ține parangheliile. Jocurile de lumini "de discotecă" nu-și au locul în sport. Zicem și noi ce credem, că Boc nu comunică cu noi decât prin intermediul facebook-ului. Sau se mai enervează pe sms-uri. Dar cum "comunică" cu noi, comunică și cu restul clujenilor care nu-i cântă în strună." 

Sâmbătă seara i-au făcut safteau sistemului nou de iluminat. Au cântat, au urlat, au dat muzica tare, să se bucure tot Plopilor și Grigorescu în noapte că ei se distrează pe muzică electronică pe stick adusă de unul din DJ-eii care țin loc acum de creatori de muzică. Au ajuns mixerii de sunete să se numească cântăreți, bleah! 

E bine de știut că sistemul funcționează, pregătirile pentru Untold 2023 sunt în grafic. Și pe Cluj Arena se pune iarbă proaspătă, numai bună de copitat de festivalieri. 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou