Florentin Puşcoiu, ucigaşul preotului Tudor Marin, a recunoscut fapta

Ziarul Atac, 17 iunie 2012, Ora 12:17

  • print
  • |
florentin-puscoiu-ucigasul-preotului-tudor-marin-a-recunoscut-fapta-26518-1.jpg

Florentin Puşcoiu, asasinul preotului Tudor Marin, şi-a recunoscut crima în faţa anchetatorilor şi susţine că regretă fapta comisă. Motivul asasinatului ar fi fost faptul că l-au nemulţumit răspunsurile clericului la întrebările sale legate de interpretarea textelor biblice.

Zeci de oameni s-au strâns la biserica din Focşani şi aşteaptă ca trupul preotului să fie adus în biserică. În acest timp, criminalul se află în faţa instanţei unde a fost dus cu propunere de arestare preventivă. Anchetatorii au făcut percheziţii la locuinţa ucigaşului.
Suspectul reţinut de către poliţişti se numește Florentin Puşcoiu, are 30 de ani și locuiește în cartierul Sud, din Focșani. El a fost găsit, de polițiști, la domiciliu personal. Potrivit unor surse, bărbatul a trăit o vreme în Italia. La audieri, anchetatorii au aflat că suspectul are probleme psihice. Un cunoscut a relatat că era preocupat de cărțile cu subiecte despre viața de apoi.

Florentin Puşcoiu a lucrat la o societate de distribuire a pâinii din Focşani. În perioada cât a lucrat la această firmă, poliţia a început cercetările împotriva sa pentru port de cuţit în locuri publice. Florentin Puşcoiu a scăpat fără niciun fel de sancţiune deoarece a demisionat de la locul de muncă şi a plecat în Italia. Acolo a vizitat foarte multe biserici pe care le fotografia, iar fotografiile le posta pe Facebook.
Se pare că asasinatul a fost premeditat, deoarece cel reţinut susţine că, sâmbătă dimineaţa, a mai fost la trei biserici cu intenţia de a ucide un preot. Însă planul i-a fost dejucat de faptul că în respectivele biserici era multă lume.
Preotul Tudor Marin, în vârstă de 65 de ani, de la biserica "Sfântul Ioan Botezatorul", situată în Piaţa Unirii din Focşani, a fost înjunghiat mortal, sâmbătă dimineaţă, de o persoană necunoscută. După ce a fost înjunghiat, preotul a mai avut puterea să iasă din biserică pentru a cere ajutor. Imediat, o ambulanţă a ajuns la faţa locului.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou