Ginerele lui Gigi Becali, prins drogat la volan! Mihai Theodor Mincu riscă închisoarea

Florentina Șerbănescu, 1 februarie 2023, Ora 10:02

  • print
  • |
ginerele-lui-gigi-becali-prins-drogat-la-volan-mihai-theodor-mincu-risca-inchisoarea-47380-1.jpeg

Mihai Theodor Mincu, ginerele lui Gigi Becali, are, din nou, probleme cu Poliția. Cel cunoscut drept "Prințisorul din Dobroiești" ar fi fost prins conducând un vehicul sub influența substanțelor psihoactive și riscă pedeapsa cu închisoarea. Dosarul a fost deja trimis la Parchet, scrie cancan.ro.

Mihai Theodor Mincu a devenit un client fidel al instanțelor de judecată. Ginerele latifundiarului din Pipera are calitatea de "inculpat" și riscă să ajungă "la răcoare". Recent, "Prințisorul din Dobroiești" a călcat strâmb și, cu siguranță, Gigi Becali este foc și pară pe el. Din fericire nu și-a înșelat partenera de viață, ci ar fi fost găsit pozitiv la "drug test", potrivit surselor site-ului nr. 1 din România.

Riscă 5 ani de închisoare

Dosarul a fost, deja, trimis la Parchet și, în cazul în care va fi găsit vinovat, Mihai Theodor Mincu riscă până la cinci ani de închisoare. De-a dreptul șocant! Ar fi o grea lovitură în familia Becali, fiind arhicunoscut faptul că patronul FCSB-ului este total împotriva consumului de substanțe interzise. Rămâne de văzut ce vor decide magistrații, cert este că soțul Theodorei are motive serioase să tremure. Ca de obicei, CANCAN.RO urmează să vă țină la curent cu evoluția dosarului.

Război cu Poliția în 2021

Precizăm că nu este pentru prima dată când Mihai Theodor Mincu are probleme cu Brigada de la Rutieră. În 2021, în martie, "Prințișorul de Dobroiești" a ieșit, totuși, victorios în procesul cu Poliția. Nemulțumit că a fost amendat, acesta a făcut plângere contravențională. Magistrații i-au admis solicitarea, astfel că a fost anulat procesul verbal prin care afaceristul era sancționat cu o amendă de 1.305 lei și i se suspenda, timp de trei luni, dreptul de a conduce.

Mic afacerist, dar fără prea multe reușite în domeniu, ginerele lui Gigi Becali a avut probleme serioase cu legea, de-a lungul timpului! Spre exemplu, pe 1 martie 2019, a fost dat în judecată de branduri celebre la nivel internațional, pentru contrafacere de mărfuri.

A fost acuzat că a pus în circulație produse care purtau mărci identice sau similare cu unele deja existente, aducând prejudicii titularilor mărcii înregistrate. În proces, Luxottica Group S.P.A., Christian Dior Couture și Chanel s-au constituit ca părți civile, în timp ce Cartier International AG, prin ZMP Property SRL, parte vătămată.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou