Hollande: „Nu credem că mai sunt supraviețuitori. Franța este în doliu”

Mălina Andrei, 24 martie 2015, Ora 14:02

  • print
  • |
hollande-nu-credem-ca-mai-sunt-supravietuitori-franta-este-in-doliu-46072-1.jpg

Preşedintele Franţei, Francois Hollande a declarat imediat după ce s-a aflat despre avionul prăbuşit în Sudul Franţei, că potrivit informaţiilor pe care le are la momentul de faţă "Nu mai sunt supravieţuitori în urma tragediei aviatice. Franţa este în doliu".

Ministrul de interne francez a confirmat faptul că au fost găsite rămășițele avionului.

"Au fost găsite rămășițele avionului", a declarat acesta.

Aeronava aparținea companiei German Wings și avea destinația Dusseldorf-Barcelona.

Accidentul aerian s-a produs în zona localității Digne. Aeronava a dispărut de pe radar la ora 11:00. Două elicoptere ale jandarmeriei franceze au ajuns la fața locului și confirmă prăbușirea avionului. Zona în care s-a prăbuşit avionul este una greu accesibilă, iar echipele de salvare vor întâmpina greutăţi în a ajunge la locul tragediei aviatice.

Preşedintele Hollande a declarat că "nu sunt speraţe să existe supravieţuitori".

Un avion Airbus A320 al companiei Germanwings, care circula de la Barcelona către Dusseldorf şi avea 148 de persoane la bord, s-a prăbuşit marţi în regiunea Barcelonnette, în sudul Franţei, relatează presa franceză. Direcţia Generală a Aviaţiei Civile (DGAC) şi jandarmeria franceză au confirmat că un Airbus A320 s-a prăbuşit în regiunea Barcelonnette, în sudul Franţei, scrie Le Figaro în ediţia electronică.

Avionul aparţine companiei germane Germanwings. Potrivit postului France TV, avionul decolase de la Barcelona (Spania) şi se deplasa către Dusseldorf (Germania). Aparatul de zbor, care avea la bord 142 de pasageri şi şase membri ai echipajului, s-a prăbuşit în apropierea localităţii Prads-Haute-Bléone (Alpes-de-Haute-Provence).

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou