Ilie Năstase a făcut sesizare la Parchet împotriva lui Turcescu

Cristian Blănuţă, 26 septembrie 2014, Ora 12:34

  • print
  • |
ilie-nastase-a-depus-plangere-penala-la-parchet-impotriva-lui-turcescu-43569-1.jpg

Ilie Năstase s-a ținut de cuvânt și a ajuns vineri la Parchetul General, unde a făcuto sesizare pe numele jurnalistului Robert Turcescu.

Fostul jucător de tenis, care este şi general în rezervă, dar şi senator al Partidului Conservator, a anunțase că va depune  o sesizare la Parchetul General împotriva fostului jurnalist, care a recunoscut că a fost ofițer acoperit, pe Facebook, iar apoi în direct la emisiunea Sorinei Matei.

Ilie Năstase îl acuza pe Robert Turcescu că a făcut declaraţii grave care afectează siguranţa statului român şi a ofiţerilor acoperiţi!

Fostul tenismen a mai spus că nu crede că Robert Turcescu a fost ofițer sub acoperire: "Nu cred că a fost ofițer sub acoperire. Nici nu a făcut armata".

Alături de Năstase, la Parchet a venit și Mădălin Voicu, care, la rândul său, a făcut o sesizare împotriva lui Robert Turcescu.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou