Klaus Iohannis: „Familia Regală reprezintă un simbol al valorilor pe care le admir”

Mălina Andrei, 26 martie 2015, Ora 12:45

  • print
  • |
klaus-iohannis-familia-regala-reprezinta-un-simbol-al-valorilor-pe-care-la-admir-46110-1.jpg

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au participat, miercuri seara, la un dineu oficial la Castelul Peleş, alături de Familia Regală, cu ocazia zilei de naştere a Principesei Margareta.

Președintele a postat pe contul său de Facebook o fotografie care-l înfăţişează alături de soţie, de principesa Margareta şi principele Radu la Palatul Peleş, însoțită de un scurt mesaj.

"Împreună cu soția mea am participat aseară la dineul oficial oferit de Casa Regală la palatul Peleș, cu ocazia zilei de naștere a Principesei Moștenitoare Margareta. Pentru mine, Familia Regală reprezintă nu numai o pagină esențială din istoria țării noastre, ci și un simbol al valorilor pe care le admir: respect față de oameni, putere de a trece peste nedreptăți și greutăți, generozitate și bunăcuviință", a scris Ioahnnis pe Facebook.

Principesa Margareta a pregătit un dineu special pentru 32 de ambasadori, diplomaţi sau sportivi. Invitaţii speciali au fost preşedintele Klaus Iohannis şi soţia lui, Carmen Iohannis, care nu au stat la aceeaşi masă, potrivit protocolului.

"Domnul Klaus Iohannis este primul președinte în funcție din istoria României care participă la un eveniment oficial la Castelul Peleș, alături de Familia Regală. Pe 19 noiembrie 2014, la trei zile după turul al doilea al alegerilor prezidențiale, a fost și primul președinte care a avut o întâlnire cu Familia Regală înainte de învestire", s-a precizat în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

 

 

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou