Klaus Iohannis şi prima doamnă, invitaţi la dineul oferit de Casa Regală la Castelul Peleş. Principesa Margareta şi-a aniversat ziua de naştere

Mălina Andrei, 26 martie 2015, Ora 07:02

  • print
  • |
klaus-iohannis-si-prima-doamna-invitati-la-dineul-oferit-de-casa-regala-la-castelul-peles-princepesa-margareta-si-a-aniversat-ziua-de-nastere-46096-1.jpg

Președintele Klaus Iohannis şi soţia, sa, Carmen, au luat parte miercuri la dineul oficial de la Castelul Peleș, organizat cu ocazia zilei de naștere a Principesei Moștenitoare Margareta.

La dineu au participat reprezentanți ai autorităților publice din România și din Republica Moldova, personalități ale vieții culturale, diplomatice, sportive și reprezentanți ai clerului și societății civile, precizează Administraţia Prezidenţială.

Principesa Margareta a decorat 25 de personalităţi ale vieţii culturale, economice sau sportive, printre care şi Mugur Isărescu, guvernatorul BNR.

Mugur Isărescu - guvernatorul BNR: "Am ascultat cu atenţie motivaţia decorării. Mă bucur că Banca Naţională a României este apreciată de Casa Regală şi este apreciată cu cuvinte elogioase".

Seara a continuat cu un dineul oferit de familia regală.

La final, Principesa Margareta şi Principele Radu i-au condus pe preşedintele Klaus Iohannis şi pe soţia sa până la ieşirea din castel.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou