Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte! A făcut atac cerebral în pușcărie

Florentina Șerbănescu, 28 decembrie 2022, Ora 22:44

  • print
  • |
leo-de-la-strehaia-se-zbate-intre-viata-i-moarte-a-facut-atac-cerebral-in-pu-carie-47204-1.jpg

Leo de la Strehaia are probleme grave de sănătate. Acesta a suferit un alt accident vascular cerebral și este la un pas de a-și pierde viața. Controversatul afacerist se zbate între viață și moarte într-un spital din Capitală

Leo de la Strehaia trece, din nou, prin momente dificle, iar astăzi a juns din nou la spital, la urgențe, într-o stare critică. Mama sa a vorbit despre starea lui de sănătate într-un videoclip publicat pe YouTube. „Patroana" i-a rugat pe cei care o urmăresc în mediul online să se roage pentru fiul ei.

„Sunt amărâtă, vai de capul meu. Să vă rugați pentru copilul meu! Are un cheag de la inimă la creier și au zis medicii că e grav. Să vă rugați pentru el! El a făcut bine la toată lumea! El are și alte probleme de sănătate!", este mesajul mamei sale pe YouTube.

După ce în luna septembrie a anului trecut Leo de la Strehaia şi mama sa au fost condamnaţi la închisoare cu executare și fiul acestuia a avut probleme serioase cu legea. Anchetatorii au afirmat că suspecții și-ar fi atribuit în fals calitatea de reprezentanți a două societăți comerciale și i-ar fi convins pe păgubiți să le livreze 150 de aparate de aer condiționat. 

Leo de la Strehaia și mama acestuia au fost condamnați la închisoare, cu executare, pentru evaziune fiscală. Leo de la Strehaia a primit doi ani și jumătate, iar mama lui, Maria Mihai, a fost condamnată la doi ani în spatele gratiilor, tot pentru evaziune fiscală.

Mama acestuia a fost eliberată acum o lună.

După primul accident vascular cerebral, Dana Criminala, soția lui Leo de la Strehaia, a avut mare grijă de el. 

„Accidentul vascular cerebral i-a provocat semipareză pe partea dreaptă. I-au fost afectate mâna dreaptă și gura. S-a confruntat cu grave probleme de vorbire. A fost tratat bine în spital, dar acum trebuie să urmeze recuperarea acasă. Are regim drastic și din cauza diabetului, fără tutun, fără dulciuri, sare și grăsimi. Urmează un tratament medicamentos riguros, are câte nouă pastile dimineața, la prânz și seara. E sub supraveghere strictă. Dacă nu respectă regimul impus de doctori îl mănânc. Eu îi sunt asistentă personală, îi sortez medicamentele, fac mâncare de regim și îl pun la odihnă",  a declarat Dana Criminala pentru Cancan.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou