Ludovic Orban, implicat într-un accident rutier

Mălina Andrei, 24 ianuarie 2015, Ora 14:25

  • print
  • |
ludovic-orban-implicat-intr-un-accident-rutier-45305-1.jpg

Ludovic Orban a fost implicat, sâmbătă, într-un accident rutier. Cauza accidentului a fost o defecţiune tehnică.

Mașina sa care era în coloana oficială a președintelui Klaus Iohannis care plecase de la Iași. Între Iași și Tărgul Frumos. Mașina lui Orban ar fi scăpat de sub control.

Accidentul ar fi avut loc din cauza unor defecțiuni tehnice, potrivit Realitatea TV.

Analizele au indicat o alcoolemie de o la mie în aerul expirat. Acest lucru înseamnă ca vicepreședintele PNL nu se afla sub influenta băuturilor alcoolice.

rban se deplasa de la Iaşi spre Târgu Frumos, pe DN 28, după ce a participat la ceremoniile dedicate Unirii Principatelor Române.

Ludovic Orban a declarat ulterior că nu a fost rănit și nu s-a ales cu nicio zgârâietură.

„În mod miraculos, nu m-am ales nici măcar cu o vânătaie. Trageți dumneavoastră că sunt un șofer așa cum m-ați caracterizat dumeavoastră. Aveam o viteză normală, nu aveam viteză mare. Mașina este a Camerei Deputaților și are asigurare CASCO. Am avut o reacție normală de a evita o coliziune cu alte mașini. Alcoolemia mi-a fost testată, zero, normal. Toți cei care mă cunosc știu că eu nu consum alcool", a declarat Orban, la ieșirea de la sediul de poliție.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou